Bafra'da "Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun" Projesi - Son Dakika
Yerel

Bafra'da "Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun" Projesi

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nin başlattığı "Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun" Projesi kapsamında ilçedeki okullara ziyaret düzenlendi.

01.04.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nin başlattığı "Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun" Projesi kapsamında ilçedeki okullara ziyaret düzenlendi.

Bafra 29 Ekim İlkokulu, Kızılırmak İlköğretim Okulu, Teknik Endüstri Meslek Lisesi okullarını ziyaret eden Gençlik Merkezi yönetimi, okullardan kitap yardımı toplayabilmek için okul koridor ve girişlerine kitap kutuları bıraktı.

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, proje ve ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, "Gençlik merkezi olarak 'Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun' Projesi kapsamında okullarımızı ziyaret ederek kitap kutularımızı okullara bıraktık. İlk-ortaokul ve lise öğrencilerimize proje hakkında bilgilendirmeler yaptık. Bu proje sayesinde kullanılmayan, lazım olmayan kitapların toplanarak, ihtiyaç sahibi gençlere ulaştırmayı hedefliyoruz. Gençlerin ise bu ve buna benzer projelere ilgili oldukları ise gözlerden kaçmadı" dedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bafra'da 'Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement