Bafra'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Bafra\'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Samsun’un Bafra ilçesinde tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi.

24.06.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurul'unun (HSYK) hazırladığı 2014 Yaz Kararnamesini ile tayini çıkan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Hakim Semra Turan, Bekir Dönmez, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Aldemir, Alaçam Adliyesi'nden Cumhuriyet Savcısı Aşıyan Alkan, Hakim Yasemin Kopuz ve Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Kasım Demiralp'e Saklı Bahçe Düğün Salonu'nda veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp çağlar, 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekimci, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Garnizon Komutanı İlhan Güngör, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Dağıstan, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mankan, Bafra ve Alaçam Adliyesi hakim ve savcıları ile adli personel katıldı.

Başsavcı Hikmet Turan'a plaket veren Bafra Adalet ve Komisyon Başkanı Mustafa Keçeli yaptığı konuşmada, "Üzgünüz, bir taraftan da sevinçliyiz. Bütün arkadaşlar buradaki görevlerini başarıyla tamamlayarak istediği yerlere gittiler, bu bir mutluluktur. Tüm arkadaşlarımızla çalışmaktan çok mutlu olduk, bir aile ortamında çalışma fırsatı bulduk. Kendilerini şükranla, sevgiyle, minnetle anacağız. Gidecekleri yerlerde de başarılar diliyoruz" dedi.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Başsavcı Hikmet Turan, "Veda organizasyonlarında bizim için hüzün oluyor, aynı zamanda ayrılık anlamına geliyor. Bafra Adliyesi'nde 2.5 yıl görev yaptık. Aslında bu çok kısa bir süre sayılır. Bu süre içerisinde geldiğimiz ilk günden son güne kadar daha iyi bir adli hizmet organizasyonu yapabiliriz diye düşündük ve hep bu gayret içerisinde olduk. Burada takım ruhuyla çalıştık ve uyumlu çalışmanın en güzel örneğini sergilediğimizi düşünüyorum. Bugüne kadar 9 kez tayin olduk. Her tayin olduğumuz da ilk günden itibaren eşyalarımızı toplamaya çalışıyorduk. Yaklaşık 12 gündür bir tek ev eşyamızı toplamadık. Nedense buradan ayrılmaya gönlümüz el vermeyecek gibi görünüyor. Bafra ile bağlarımız bu denli güçlendi. Biz uzaklaşsak da dostluklarımızın süreceğine eminiz. Çanakkale ilimizde kapımızın ve gönlümüzün her daim sizlere dostlarımıza açık olacağı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, tayini çıkanlara plaket takdim edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement