Bafra Umut Derneğinden Gıda ve Giysi Yardımı - Son Dakika
Güncel

Bafra Umut Derneğinden Gıda ve Giysi Yardımı

Bafra Umut Derneğince Kavak ve Ladik ilçelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giysi yardımında bulunuldu.

12.07.2018 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra Umut Derneğince Kavak ve Ladik ilçelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giysi yardımında bulunuldu.

Dernek başkanı Hülya Yangın Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kavak Muhtarlar Derneğinin talebi üzerine Kavak ve Ladik ilçelerine yardım yaptıklarını söyledi.

Derneklerinin tüm ihtiyaç sahiplerine dokunmayı hedeflediğine işaret eden Ertekin, "Bizlere gelen talepler doğrultusunda hazırlıklarımızı tamamlayıp ihtiyaç sahibi bölgeye ulaştırıyoruz. Derneğimize katkıda bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve yardımları ulaştırmada lojistik destek sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ertekin, Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ile Ladik Büyükalan Mahallesi Muhtarı İdris Gökhan Şen'e giysi ve gıda yardımı paketlerini teslim ettiklerini kaydetti.

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Çelik ise, yardıma muhtaç çocuklar için giysi ve gıda yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere teslim aldıklarını belirterek, "Bir kısmını Ladik ilçemizde belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Kalanları da Kavak ilçe ve mahallelerinde dağıtacağız. Yardımlarda emek sarf eden Bafra Umut Derneği Başkanı Ertekin ile araç tahsis eden Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bafra Umut Derneğinden Gıda ve Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement