Bağcılar Bilgi Evi Öğrencileri İstanbul Modern'de - Son Dakika
Güncel

Bağcılar Bilgi Evi Öğrencileri İstanbul Modern'de

Bağcılar Bilgi Evi Öğrencileri İstanbul Modern\'de

Bağcılar Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri, İstanbul Modern'deki "Erol Akyavaş-Retrospektif Sergisi"ni gezdiler.

26.08.2013 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri, İstanbul Modern'deki "Erol Akyavaş-Retrospektif Sergisi"ni gezdiler. Gezi sırasında sanatçının 1950'li yıllarda başlayan ve 1990'lı yılların sonuna uzanan yarım asırlık sanatsal birikiminin dökümünden oluşan eserlerini inceleyen öğrenciler, resim atölyesinde çalışma imkanı da buldular.

Bağcılar Belediyesi Bilgi evi öğrencileri ziyaret ettikleri İstanbul Modern'de farklı bir gün yaşadılar. Öğrenciler, ünlü sanatçı "Erol Akyavaş'ın "Retrospektif Sergisi"ni yakından izleme ve inceleme imkanı buldular. Sergiyi gezen öğrenciler, sanatçının 1950'li yıllarda başlayan ve 1990'lı yılların sonuna uzanan yarım asırlık sanatsal birikiminin dökümünün bulunduğu eserlere ilgi gösterdiler. Gençler ve aileleri, Akyavaş'ın "Sanat Labirenti" adlı sanat yaşamının farklı dönemlerinde ürettiği çalışmalarında kullandığı malzemelerden ve odaklandığı konulardan esinlenerek hazırlanan programda da yer aldılar.

Uzmanlar eşliğinde düzenlenen gezi sırasında öğrenciler sanat atölyelerinde 1,5 saat boyunca üretim yapma imkanı da buldular. Kendilerine malzeme dağıtılan öğrenciler resim atölyesindeki çalışmaya katıldılar. Sergide pazartesi hariç haftanın altı günü okul gruplarına, hafta sonları da çocuklara, gençlere ve ailelere yönelik ücretsiz programlar düzenleniyor. Sergi 1 Aralık 2013 tarihine kadar açık kalacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağcılar Bilgi Evi Öğrencileri İstanbul Modern'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement