Bağcılar'da polis berbere tıraş baskını düzenledi - Son Dakika
3.Sayfa

Bağcılar'da polis berbere tıraş baskını düzenledi

Bağcılar'da polis ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında yasak olmasına rağmen müşterisini tıraş eden berberi bastı. Polis, berber ve müşteriye ayrı ayrı 3 bin 180 lira ceza kesti.

09.04.2020 16:28  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Kovid- 19 pandemisine yönelik alınan tedbirleri ile ilgili denetimlerine ara vermeden sürdürdü.

Salgın kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı bir genelgeyle kuaförler ve güzellik salonları da geçici bir süreyle kapatılmıştı. Kararın ardından yurdun birçok noktasında vatandaşlar gizlice tıraş olduğu ortaya çıkarken, bazı berberler salonlarının gizli gizli müşteri kabul ettiği ortaya çıktı.

POLİSTEN BERBERE BASKIN

Dün polis ekiplerince yapılan denetimlerde, Bağcılar Göztepe Mahallesi, Zambak Sokak üzerinde erkek kuaförü olarak faaliyet gösteren bir iş yerinin açık olduğu belirlendi. Yarı açık berber salonunda 1 kişinin tıraş edildiğini gören emniyet ekipleri, içeriye baskın yaptı. Baskında polisi karşılarında gören müşteri ile berber şaşkına döndü.

TOPLAM 6 BİN 360 LİRA CEZA KESİLDİ

Baskının ardından dükkan kapatılırken, müşteri ve berbere "1593 Sayılı Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet" suçundan her birine 3 bin 180 TL olmak üzere toplam 6 bin 360 TL idari para cezası uygulandı.

Bağcılar\'da polis berbere tıraş baskını düzenledi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bağcılar'da polis berbere tıraş baskını düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • GS Lİ: Bağcılar sa pek şaşırmayacaksın kuralların kanunların çiğnendiyi yer. 9 0 Yanıtla Bağcılarlı: arkadaşın zamanınca Bağcılarlılarla bi sızısı olmuş galiba boş yapıyor o yüzden burda 3 2 Kemal : Bağcılar apaçi kek varoş yatağı nerde 50 sene önce sırf üzüm bağlarıydı mostaralık sana söylüyoruz anlamadın mı daha mööö 1 3 Öldürmeyin yav : İyi insanlarda cok ayiptir 2 0 Kemal bey haklı: Kemal bey aynen öyle. Iki varoş zibidisi kirazlı caddesinin orada ellerinde bir pitbul ile gezerlerken pitbul bir kediye saldırdı,kedi korku ile kırmızı ışıkta duran cadde trafik de bir kamyonetin altına girip lastiğin üstüne çıktı. Yeşil ışık yandığında hareket eden araç kedinin kafasını ezdi. O çıkan sesi unutamıyorum. Bu sırada varoş yetmelerimi ne mi yapıyordu. Kahkahalar atıyorlardı. Çevre duyarsizdi. Ben ne yapıyorsunuz ya dediğimde,sonun kedi gibi olmasın ikile gibi bir varoş ağzı kullandılar. Bu arada yaşım 63. Saygisizligi ,eğitimsizliği ve vandalligi vahşiliği görünüz . 2 0
  • Tespit : Bağcılar sadece değil bakırköy ümraniye buralar duyarsız çok yazık insanlar bana bişey olmaz derdinde bunların biri para diğeri fiyakasının derdinde. Allah akıl fikir versin 3 0 Yanıtla
  • .: Ne yapıyorsunuz ...lütfen dikkatli olalım tedbirli olalım ...bu hastalığın şakası yok... 3 0 Yanıtla
  • Fatih: Korsana donduk bu ise bir care bulunmali 2 1 Yanıtla
  • Mahir : Birazcik kil icin odeyecegimiz paraya bakin 0 0 Yanıtla
  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement