Çalıştığı iş yerinden toplamda 150 bin lira çalan şahıs kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Çalıştığı iş yerinden toplamda 150 bin lira çalan şahıs kamerada

Çalıştığı iş yerinden toplamda 150 bin lira çalan şahıs kamerada Bağcılar'da bir şahıs, 1 yıl içinde çalıştığı iş yerinden 150 bin lira çaldı.

03.02.2023 10:06  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalıştığı iş yerinden toplamda 150 bin lira çalan şahıs kamerada

İSTANBUL - Bağcılar'da bir şahıs, 1 yıl içinde çalıştığı iş yerinden 150 bin lira çaldı. Şahsın, iş yerinde yaptığı hırsızlık güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kasada görev alan iş yeri çalışanı 1 yıl içinde toplamda 150 bin lira çaldı. İhbar üzerine polis ekiplerinin başlattığı çalışmalar neticesinde, iş yerinde bulunan güvenlik kameraları tek tek incelendi. Şahıs çalıştığı iş yerinde, parçalar halinde 1 yıl içinde toplamda 150 bin lira çaldığı tespit edildi. Kimliği belirlenen M.K. isimli şüpheli şahıs, çevredeki güvenlik kameralarının da incelenmesi sonucunda polis ekiplerince Bağcılar'da yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs, emniyetteki işlemlerin ardından "İş yerinden ve Kurumdan Hırsızlık" suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahıs, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

150 bin lirayı parça parça çaldı

Bağcılar'da bir iş yerinin kasasında çalışan M.K. isimli şüpheli şahıs, parçalar halinde toplamda 150 bin lira çaldığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şahsın kasada vatandaşlardan aldığı ürünlerin parasını aldığı anda bir kısmını cebine diğer kısmını ise kasaya koyduğu görüldü.

Çalıştığı iş yerinden toplamda 150 bin lira çalan şahıs kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çalıştığı iş yerinden toplamda 150 bin lira çalan şahıs kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum Polisi FETÖ'den Hapis Cezası Bulunan Bir Şahsı Yakaladı
    13:57 Erzurum Polisi FETÖ'den Hapis Cezası Bulunan Bir Şahsı Yakaladı

    Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir öğretmenin yakalandığını duyurdu. Şahıs gözaltına alındıktan sonra cezaevine teslim edildi. Terör örgütleriyle mücadele kararlılıkla sürdürülecektir.

  • Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı
    13:55 Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan bir kadın, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kaza sonucunda park halindeki bir otomobile çarpan kadın, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Burdur'da İş Yeri Saldırısı: Şikayetçi Olmayınca Serbest Bırakıldı
    13:54 Burdur'da İş Yeri Saldırısı: Şikayetçi Olmayınca Serbest Bırakıldı

    Burdur'da eski ortağı ve akrabasının iş yerini sopayla basan bir kişi, camı çerçeveyi aşağıya indirip marketin içini talan etti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs, iş yeri sahibi şikayetçi olmayınca serbest bırakıldı. Olayın ardından iş yeri temizlendi.

  • Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı
    13:54 Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo olarak kullanılan ambar kısmında çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma işlemlerini tamamladı.

  • Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı
    13:48 Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı

    Eskişehir'de karşıdan karşıya geçerken tramvayın çarpması sonucu ağır yaralanan bir polis memuru tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Tramvayın sürücüsü gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürü, yaralı polis memurunun sağlık durumunu öğrenmek için hastaneyi ziyaret etti.

  • Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı
    13:48 Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı

    Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 74 yaşındaki Zehra Oluçay, kaçarken düşerek kanlar içinde kaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin Oluçay'ın üzerine koştuğu ve hızlıca kaçtığı görülüyor. Olayın ardından mahalle sakinleri, köpek saldırıları nedeniyle çocukların parklarda dahi oynayamadıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.


Advertisement