Bağcılar'da Kafedekilere Silahlı Saldırı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'da Kafedekilere Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU /İSTANBUL DHABağcılar'da gece saatlerinde, iddiaya göre daha önce husumetli oldukları kişilerin bulunduğu kafeye gelen yüzleri maskeli ve silahlı 8 kişi içeride bulunanlara ateş açtı.

22.11.2017 04:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL DHA

Bağcılar'da gece saatlerinde, iddiaya göre daha önce husumetli oldukları kişilerin bulunduğu kafeye gelen yüzleri maskeli ve silahlı 8 kişi içeride bulunanlara ateş açtı. Saldırı sonrası 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Olay Bağcılar, Kirazlı Mahallesi'nde gece saat 23: 00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Namık Kemal Parkı içinde bulunan kafeye gelen yüzleri maskeli ve silahlı 8 kişi, iddiaya göre daha önce husumetli oldukları kişilere karşı ateş açtı. Saldırı sonrası kafede bulunan Erol Aksu, Ercan Aksu ve Özcan Kanbay çeşitli yerlerinden yaralandı. Kafe de bulunanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden yaptıktan sonra ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırdı.

POLİS EKİPLERİ 3 SAAT OLAY YERİ ÇALIŞMASI YAPTI

Saldırı sonrası polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Herhangi bir saldırı ihtimaline karşı polis ekipleri sürekli devriye gezerken, parka giriş çıkışı da kapattı. Polis ekipleri olayın olduğu sırada kafede bulunanların tek tek ifadesine başvurarak saldırı ile ilgili bilgi aldı. Kafede ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntüleri olup olmadığını incelemeye alan polis ekipleri çevrede araştırma yaptı. İnceleme yapan polis ekiplerinin çalışması yaklaşık 3 saat sürdü. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri sürerken, saldırı ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bağcılar\'da Kafedekilere Silahlı Saldırı: 3 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da Kafedekilere Silahlı Saldırı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yelkovan Kuşlarının Korunması Projesiyle Tehlike Altındaki Türün Detaylı Bilgilerine Ulaşılacak
    10:45 Yelkovan Kuşlarının Korunması Projesiyle Tehlike Altındaki Türün Detaylı Bilgilerine Ulaşılacak

    Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü'nün de paydaşı olduğu 'Yelkovan Kuşlarının Korunması' projesiyle tehlike altındaki türün beslenme, üreme, göç ve yaşam alanlarıyla ilgili detaylı bilgiye ulaşılması hedefleniyor. Özel bir metotla kuşların sırtına bağlanan vericiler sayesinde saatte 70 kilometre hıza ulaşabilen yelkovan kuşlarının konumları 7/24 takip edilebilecek.

  • Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:45 Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Adıyaman'ın Besni ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. İl ve İlçe Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde durumundan şüphelendiği 2 şüpheliyi durdurdu. Ekipler, şüphelilerin üst aramasında 3,42 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl'den karavancılara güzel haber
    10:44 Bilecik Valisi Şefik Aygöl'den karavancılara güzel haber

    Bilecik Pelitözü Gölpark'ta bulunan karavancılar ile bir araya gelen Vali Aygöl, akşam çayında hem güzel haberi duyurdu hem de sohbet etti. Vali Aygöl, Gölpark'ta bölgenin en güzel karavan alanlarından birini oluşturduklarını ve yakında halkla buluşturacaklarını belirtti.

  • Denizli'de Yunus Timleri Bıçaklı Saldırganı Etkisiz Hale Getirdi
    10:43 Denizli'de Yunus Timleri Bıçaklı Saldırganı Etkisiz Hale Getirdi

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde cadde ortasında tartıştığı kişiye bıçakla saldıran bir şahıs, devriye sırasında olay yerinden geçen yunus timlerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma başlatıldı.

  • Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Yüzücülerinin Yeni Hedefi Bölge ve Türkiye Şampiyonaları
    10:42 Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Yüzücülerinin Yeni Hedefi Bölge ve Türkiye Şampiyonaları

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen yüzme yarışlarında başarılı olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yüzücülerinin yeni hedefi bölge ve Türkiye Şampiyonaları oldu. Kulüp, birçok barajı ve elemeyi geçerek 2024 Aralık ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmayı garantiledi. Ayrıca, bazı sporcular bölge müsabakalarına ve milli takım seçme yarışlarına katılmaya hak kazandı.

  • Bilecik'te Drone Denetiminde Emniyet Şeridi Kullanan Sürücüye Cezai İşlem
    10:42 Bilecik'te Drone Denetiminde Emniyet Şeridi Kullanan Sürücüye Cezai İşlem

    Bilecik Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan drone denetimlerinde, emniyet şeritlerini kullanan bir araç sürücüsüne 6 bin 439 TL trafik idari para cezası uygulandı. Sürücü, 'Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafik kazası, arıza halleri, acil yardım, kurtarma, kar mücadelesi, kaza incelemesi, genel güvenlik ve asayişin sağlanması gibi durumlar dışında emniyet şeritlerini ve banketleri kullanmaları' maddesine aykırı davrandığı için cezalandırıldı.


Advertisement