İstanbul'da Silahlı ve Maskeli Kuyumcuyu Soygunu! Özel Harekat Polisleri Operasyon Düzenledi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Silahlı ve Maskeli Kuyumcuyu Soygunu! Özel Harekat Polisleri Operasyon Düzenledi

İstanbul'da bir kuyumcu, silahlı ve maskeli 4 kişi tarafından soyuldu. Hırsızların yakalanması için özel harekat polislerinin de katılımıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı.

20.02.2018 23:02  Güncelleme: 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bağcılar'da bir kuyumcu, silahlı ve maskeli 4 kişi tarafından soyuldu. Hırsızların yakalanması için özel harekat polislerinin de katılımı ile geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ALTINLARI ALIP KAÇTILAR

Alınan bilgiye göre, Göztepe Mahallesi'nde, bir site içerisinde yer alan alışveriş merkezinde bulunan kuyumcu dükkanına maskeli ve silahlı 4 kişi geldi. Şahıslar, burada bir miktar altını alarak kaçtı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ OPERASYON BAŞLATTI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaçan şahısların yakalanması için, bölgede özel harekat polislerinin de katılımıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İstanbul\'da Silahlı ve Maskeli Kuyumcuyu Soygunu! Özel Harekat Polisleri Operasyon Düzenledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Silahlı ve Maskeli Kuyumcuyu Soygunu! Özel Harekat Polisleri Operasyon Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Volkan: sen asGAri maaş verirsen millet de kendi şansını yaratır... 2 13 Yanıtla Ayetullah Karabulut : Asgari olunca şerefsiz mi olacak millet 5 0 ....: sende salak ve ceehaapeelisin kesin 1 2
  • karadeniz: millet artık her şeye mubah ve kendine hak görmeye başlamış.HayAllah 0 0 Yanıtla

Advertisement