Bağcılar Dil Bayramı etkinliklerine ev sahipliği yapacak - Son Dakika
Güncel

Bağcılar Dil Bayramı etkinliklerine ev sahipliği yapacak

Bağcılar, yüzlerce yıldır Karaman'da kutlanan Dil Bayramı'nın İstanbul'daki etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

05.04.2017 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi ve Karamanlılar Derneği'nin ortaklaşa düzenleyeceği panelde dil konusu masaya yatırılacak. Yine aynı günün akşamı Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenecek programda ise ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartürk müzik ziyafeti verecek.

Bağcılar Belediyesi ile Karamanlılar Derneği, Dil Bayramı'nı anlamlı etkinliklerle kutlayacak. Program kapsamında düzenlenecek panelde konuşacak olan edebiyatçı, yazar ve şairler bilgi ve birikimlerini paylaşacak. Yine Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenecek programda ise ünlü radyocuların yanı sıra Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk sahne alacak.

Bağcılar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde 8 Nisan 2017 tarihinde saat 14.00'te, "Medeniyetin Dili Şehirler, Şehirlerin Dili Sokaklar ise, Bizim Sokaklarımız Hangi Medeniyetin Dilini Konuşuyor?" başlıklı bir panel düzenlenecek. Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Karataş'ın yöneteceği panele konuşmacı olarak Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı Başkanı Dr. Mehmet Doğan, Eski Karaman Belediye Başkanı Şair-Yazar Kamil Uğurlu, Şehir ve Kültür Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kamil Berse, Şair-Yazar Mustafa Özçelik, ESKADER Başkanı Şerif Aydemir, Küçükçekmece Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ercan Köksal katılacak.

"BEDİA AKARTÜRK MÜZİK ZİYAFETİ VERECEK"

Yine aynı gün saat 19.00'da Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenecek konser programında ise Afrikalı Ali, Erkan Koç ve Hopdedik Ayhan gibi ünlü radyocular hayranlarıyla buluşacak. Meşkhane Grubu ile Konya Kaşık Grubu'nun gösteri sunacağı programda ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartürk de müzik ziyafeti verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bağcılar Dil Bayramı etkinliklerine ev sahipliği yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement