Bağdat'ta "Terörle Mücadele" Zirvesi - Son Dakika
Politika

Bağdat'ta "Terörle Mücadele" Zirvesi

Irak, Rusya, İran ve Suriye’den temsilciler teröre karşı ortak mücadele konularını görüşmek üzere Irak’ın başkenti Bağdat’ta toplandı.

08.06.2018 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak, Rusya, İran ve Suriye'den temsilciler teröre karşı ortak mücadele konularını görüşmek üzere Irak'ın başkenti Bağdat'ta toplandı.

Irak, Rusya, İran ve Suriye'den gelen askeri temsilciler teröre karşı ortak mücadele konularını görüşmek üzere başkent Bağdat'ta bir araya geldi. Irak Askeri İstihbarat Müdürü Tümgeneral Sad El Allak'ın hazır bulunduğu toplantıda her dört ülkenin askeri heyetleri, terör örgütü DEAŞ'ın yok edilmesinden sonra da taraflar arasındaki teröre karşı ortak mücadelenin devam edilmesi gerektiği vurgulandı. Toplantında ayrıca ülkeler arasındaki çeşitli alanlardaki iş birliklerinin artırılması gerektiği ifade edildi.

2015 yılında Rusya, İran, Irak ve Suriye ülkeleri tarafından kurulan ve Güvenlik Uyum Merkezi, görevi 4 ülkenin terörle mücadele konusunda askeri ve istihbarat bilgilerini paylaşmaktır. - ERBİL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bağdat'ta 'Terörle Mücadele' Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement