Bağımlılıkla Mücadele Rehberi Labirent Çıkmazı - Son Dakika
Güncel

Bağımlılıkla Mücadele Rehberi Labirent Çıkmazı

Zafer Ercan'ın kaleme aldığı, İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlanan Labirent Çıkmazı uyuşturucu bağımlılığı konusunda bir rehber.

04.04.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu kullanmak başlangıcı labirent, sonu çıkmaz olan bir sokağa girmeye benzer.

Uyuşturucu kullanmak başlangıcı labirent, sonu çıkmaz olan bir sokağa girmeye benzer. Zafer Ercan'ın kaleme aldığı, İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlanan Labirent Çıkmazı uyuşturucu bağımlılığı konusunda bir rehber.

Bir kereden bir şey olmaz yanılgısı

"Herkes kullanıyor, bir kereden bir şey olmaz," yanılgısıyla başlanan uyuşturucu toplumların en büyük dertlerinden. Her yıl binlerce genç bu yüzden hayatını kaybediyor. Labirent Çıkmazı'nda "Neden başlanmamalı?" sorusunun yanıtını bulacaksınız. Uyuşturucuyla mücadeleye kendini adamış, bu konu hakkında konferanslar veren Zafer Ercan, kitabında gençlere ve ailelere neler yapmaları gerektiğini anlatırken yaşanmış çarpıcı hikâyelerle uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu da gözler önüne seriyor.

Toplum bilinçlenmeli

Labirent Çıkmazı ile uyuşturucu hakkında bireysel anlamda bilgili olmanın önemli, ancak tek başına yetersiz olduğunu göreceksiniz. Çünkü toplumun neredeyse tüm kılcal damarlarına dek yerleşmiş olan uyuşturucu sorunuyla mücadele topyekûn bir toplum şuurunu elzem kılmaktadır… O yüzden bu bağımlılıkla mücadele rehberi herkes tarafından okunmalıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bağımlılıkla Mücadele Rehberi Labirent Çıkmazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement