Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı

Uşak bağımsız milletvekili adayı Ayhan Yıldırım, 7 Haziran'da yapılacak seçime hazırlık için kent meydanında tek başına miting yaptı.

01.06.2015 14:12  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimine, Türkiye genelinde bağımsız aday olarak girecek 182 adaydan biri olan Uşak bağımsız milletvekili adayı Ayhan Yıldırım, Uşak kent meydanında tek başına miting yaparak gündem oldu.

Hafta sonu saat 16.00-19.00 arasında miting düzenlemek için izin alan Yıldırım'ın konuşmasını sadece polisler izledi.

Boş meydanda yaklaşık bir buçuk saat konuşan Yıldırım, Uşak'tan milletvekili seçildiği takdirde 3 yıl içinde, seçilemezse 10 yıl içinde Uşak'a bir otomobil fabrikası kurmayı vaat etti.

OTEL İŞLETİYOR

Aslen Erzurumlu olan ve uzun yıllar Ankara'da kaldıktan sonra 7 yıl önce Uşak'a yerleşen ve kentte otel işletmeciliği yapan Ayhan Yıldırım, şöyle konuştu:

İLGİNÇ HESAPLAMA

"Avrupalı diyor ki kendi otomobilini üretmeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra da onlara araba satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip, daha sonra arabalara almasını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle.

"12 YILDIR TÜRKİYE YERİNDE SAYIYOR"

O ülkeye Dünya Bankası ve kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan o kredi asla o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede proje yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havaalanları yapılır. Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. İsrail'e 'One munite' der. Marketlerde İsrail ürünleri satar. Yeni Türkiye karanlık Türkiye olacaktır. 12 yıldır şans verildi. Türkiye halen yerinde saymaktadır.

"SUÇU SİSTEME ATIYORLAR"

Diyorlar ki demokratik sistem hantaldır, bizim ilerlememize engeldir. Peki siz fabrika açtınız da demokratik sistem mi engel oldu? Siz işsizliği önlediniz de demokratik sistem mi engel oldu? Siz emekliye yüzde 50 zam yaptınız da demokratik sistem mi size engel oldu?"

Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • TÜRK: MEMLEKET MANYAKTAN GEÇİLMİYOR 8 16 Yanıtla
  • ....: Adamın bir ailesi ne bilim akrabası sülalesi bişeyidemi yok..demek buna sülalesi inanmıyor millet ne dinliyecek:) 14 7 Yanıtla
  • malkoçoğlu: yaptığı masraf boşuna onun yerine bir yoksulu doyursa ölür sanki 12 7 Yanıtla
  • Uşaklı: Burası ülkücü diyarı oylar mhpye 10 8 Yanıtla
  • zafer: Adam bir kişi de olsa en baştan kendisine inanmış yola çıkmış! Bugün bir yarın 3! Hani bazıları gibi vallahi billahi tallahi diye başlamıyor veya notere gitmiyor! 12 3 Yanıtla
  • abbas bey: TEK KİŞİLİK DEV KADRO YAKIŞIR UŞAĞA..... 13 1 Yanıtla
  • Asi AsiHAN: Adam şansını denemiş.. 11 1 Yanıtla
  • İsmail türkcan: Valla ataşehirde CHP daha çok makarna dağıtıyor sizi gidi Ulusalcılar ama oylarınız hdpye bu millet kirli ittifakları herzamanki gibi BOZAAAAAR 0 11 Yanıtla
  • malkoçoğlu: kesin akp nin parmağı var bu işte 4 6 Yanıtla
  • sadi: cimrilik yapmayıp biraz makarna dağıtsaydın millet gelirdi mitingine 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement