Bağımsız Milletvekili Adayından Konser - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Milletvekili Adayından Konser

Bağımsız Milletvekili Adayından Konser

Şanlıurfa'da bağımsız milletvekili adayı Fatih Mehmet Bucak, Siverek İlçesi'nde vatandaşlara yönelik ücretsiz konser düzenledi.

04.06.2015 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da bağımsız milletvekili adayı Fatih Mehmet Bucak, Siverek İlçesi'nde vatandaşlara yönelik ücretsiz konser düzenledi. Konserde şarkıcı İzzet Yıldızhan ile Alişan sahne aldı.

Hacıömer Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde sahnenin arkasına Yılmaz Güney, Deniz Gezmiş, Ahmet Kaya ve Ahmed Arif posterlerinin asılması dikkat çekti. Konser öncesi kalabalığı şiir okuyarak selamlayan milletvekili adayı Fatih Mehmet Bucak, "Yılmaz Güney, Deniz Gezmiş ve Ahmed Arif ile Ankara Ulucanlar Cezaevi'nde yatmaktan gurur duyuyorum. Rahmetli Yılmaz Güney ile 7 koğuş önünde volta atardık, Ahmet Kaya ise çok değerli bir dostumdu. Sürgün edilmişti, Deniz Gezmiş de aynı ceza evinde idam edilmişti. Allah rahmet eylesin" dedi.

Bucak'ın konuşmasının ardından sahne alan İzzet Yıldızhan ve Alişan, yaklaşık 3 saat boyunca Kürtçe ve Türkçe şarkılar seslendirdi. - Siverek

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağımsız Milletvekili Adayından Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement