Bağımsız Türkiye Partisi'nden Başkan Tekin'e ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Bağımsız Türkiye Partisi'nden Başkan Tekin'e ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi\'nden Başkan Tekin\'e ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı ile Pazaryeri İlçe Başkanı Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'i makamında ziyaret etti.

15.10.2019 14:08  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı ile Pazaryeri İlçe Başkanı Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'i makamında ziyaret etti.

Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mehmet Altın ve Pazaryeri İlçe Başkanı Zülfü Şabul Pazaryeri İlçe Başkanı Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen görüşmeden sonra Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mehmet Altın, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Haydar Baş'ın kaleme aldığı "Hoşgeldin Atatürk" ve "Milli Ekonomi Modeli" adlı kitapları Başkan Tekin'e hediye etti. Başkan Tekin ise; kitapları severek okuyacağı belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı ikiliye teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bağımsız Türkiye Partisi'nden Başkan Tekin'e ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya Karapınar'da Trafik Kazası: 5 Yaralı
    18:17 Konya Karapınar'da Trafik Kazası: 5 Yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Ereğli'den Karapınar istikametine seyir halinde olan bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan 4 kişi yaralandı ve Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı
    17:59 Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, Rusya uyruklu bir şahıs şarampole devrilen motosikletten düşerek ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıya müdahale etti ve hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
    17:51 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri olan Mehmet Sultan Allahverdi, memleketi Rize'nin İyidere ilçesinde defnedildi.

  • Hakkari Şemdinli'de Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor
    17:41 Hakkari Şemdinli'de Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

    Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, kar kalınlığının yer yer 5 metreyi bulduğu üs bölgesinin yolunu ulaşıma açmak için ekipler çalışma yürütüyor. İlçe Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, Kayalar Üs Bölgesine ulaşımı sağlamak için kar küreme ve yol açma çalışmalarına devam ediyor. Kaymakam Ali Ekber Ateş, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

  • Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti
    17:40 Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal hayatını kaybetti

    20. Dönem DYP Milletvekili Osman Çilsal'ın annesi Rakiye Çilsal, 90 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze namazı Hulusi Akar Cami'nde kılındı ve birçok siyasi isim katıldı. Çilsal'ın cenazesi eski mezarlığa defnedildi.

  • Trabzon'da Belediye Otobüsüne Kamyonet Çarptı: 1 Yaralı
    17:35 Trabzon'da Belediye Otobüsüne Kamyonet Çarptı: 1 Yaralı

    Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, belediye otobüsüne arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Sungurlu'da düzenlenen Ramazan şenliği yoğun ilgi gördü
    17:16 Sungurlu'da düzenlenen Ramazan şenliği yoğun ilgi gördü

    Çorum'un Sungurlu ilçesinde düzenlenen Ramazan şenliği, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Başkan Abdulkadir Şahiner'in yanından ayrılmayan çocuklar, fotoğraf çektirmek için izdiham oluşturdu. Şenlikte çocuklara pamuk şekeri, oyuncak ve balon dağıtılırken, yetişkinlere ise Osmanlı şerbeti ve çay ikramı yapıldı.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri toprağa verildi
    17:07 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden İbrahim Keskin ve Mehmet Sultan Allahverdi'nin cenazeleri düzenlenen törenlerle defnedildi. İbrahim Keskin'in cenazesi Arsin ilçesindeki Merkez Camisi'nde, Mehmet Sultan Allahverdi'nin cenazesi ise Rize'nin İyidere ilçesine bağlı Kalecik köyündeki Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Diğer işçi Dinçer Uzunosmanoğlu'nun cenazesi ise yarın Trabzon'da defnedilecek.

  • Kırıkkale'de tarla süren çiftçinin traktörü alevlere teslim oldu
    16:56 Kırıkkale'de tarla süren çiftçinin traktörü alevlere teslim oldu

    Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde tarlasını süren çiftçi Bülent Z.'nin traktörü aniden alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, traktör kullanılamaz hale geldi.

  • İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar sofrasında misafir etti
    16:29 İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar sofrasında misafir etti

    İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Gastro İnegöl'de düzenlenen iftarda, öğrenciler ve yaşlılar birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.

  • Pendik Belediyesi Ramazan Ayında 13 Farklı Noktada İftar Veriyor
    16:29 Pendik Belediyesi Ramazan Ayında 13 Farklı Noktada İftar Veriyor

    Pendik Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 13 farklı noktada iftar yemeği veriyor. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve günlük sıcak yemek dağıtılıyor. 60 yaş üstü vatandaşlara hurma ve kahve fincanı dağıtılıyor. Cami gezileri ve kültür programları da düzenleniyor.

  • CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba Emeklilerle Buluştu
    16:23 CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba Emeklilerle Buluştu

    CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, emekli derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek emeklilerin yaşadığı sorunları dile getirdi.


Advertisement