Bağlar Fotoğraflarla Sergilendi - Son Dakika
Yerel

Bağlar Fotoğraflarla Sergilendi

Bağlar Fotoğraflarla Sergilendi

Ferzad Kemanger Eğitim Destek Evi öğrencileri bir yıl boyunca çektikleri fotoğrafları belediyenin hizmet binasında sergilemeye başladı.

20.12.2012 16:54  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi'ne bağlı faaliyet yürüten Ferzad Kemanger Eğitim Destek Evi öğrencileri bir yıl boyunca çektikleri fotoğrafları belediyenin hizmet binasında sergilemeye başladı.

Bağlar Belediyesi'nin hizmet binasında sergilenen fotoğraflara belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Ferzad Kemanger Eğitim Destek Evi Fotoğraf Atölyesi öğrencileri yıl boyunca gördükleri eğitimlerinin ardından Bağlar sokaklarında çektikleri fotoğraflarla ilçeyi anlattı. Öğrencilerin dikkatinden kaçmayan Bağlar'ın nüfus yoğunluğu, ekonomik sorunları ve yoksulluğu eğitim görenleri fotoğraf sergisinde birleştirdi. Konu hakkında bir değerlendirme yapan Bağlar Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sibel Çakın Bayhan, öğrencilerin emeklerinin görünmesi amacıyla sergi açtıklarını söyledi. Bayhan, "Ferzad Kemanger Eğitim Destek Evi'ndeki öğrenci arkadaşlarımızın bir yıl boyunca gösterdikleri emekler sonucunda ortaya çıkan fotoğrafları hem halkımıza hem de belediye personeline sunmak istedik. Fotoğraf sergisi daha sonra Kardelen Kadın Ev'inde devam edecek. Öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağlar Fotoğraflarla Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement