Baharda Akdeniz'in En Büyük Adası - Son Dakika
Güncel

Baharda Akdeniz'in En Büyük Adası

Baharda Akdeniz\'in En Büyük Adası

Dünyanın Renkleri; Nisan ayında, kültürü, doğası ve mutfağıyla Akdeniz'in en büyük adası Sicilya'nın keşfedileceği özel bir tur düzenliyor.

07.03.2013 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 – 23 Nisan tarihlerindeki gezi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan pek çok yeri yakından tanıma fırsatı veriyor…

Baharı, Akdeniz'in incisi Sicilya'da karşılamak üzere, Dünyanın Renkleri tarafından planlanan gezide, az sayıda gezgin misafir edilecek. Birbiri ardından yaşamış medeniyetlerin ışıldayan izlerini taşıyan Sicilya bu gezide, kültürü ve doğasıyla keşfedilecek. Yunan ve Roma dönemi harabeleri, Orta Çağ şehirleri ve Barok kiliselerinin yanı sıra, kendine özel manzaraları, pitoresk şehirleri, küçük limanlarıyla Sicilya, gezginleri büyüleyecek.

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Agrigento, Villa Casale, Siracusa, Noto, Caltagirone ve Catania gibi pek kültürel cazibe noktası da tur programında yer alıyor. İtalyan mutfağının değişik örneklerinin de tadılabileceği bu gezide, tüm Dünyanın Renkleri Seyahatleri'nde olduğu gibi tüm yemekler tur ücretine dahil. Ekstra harcama yok.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baharda Akdeniz'in En Büyük Adası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement