Bahçe'liden Arınç'a Göz Yaşı Göndermesi İyi Bir Tiyatro Artisti Gibi - Son Dakika
Güncel

Bahçe'liden Arınç'a Göz Yaşı Göndermesi İyi Bir Tiyatro Artisti Gibi

Bahçe\'liden Arınç\'a Göz Yaşı Göndermesi İyi Bir Tiyatro Artisti Gibi

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'daki yoğun programını akşam saatlerinde Üsküdar'da partililerde bir araya gelerek noktaladı.

23.02.2014 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'daki yoğun programını akşam saatlerinde Üsküdar'da partililerde bir araya gelerek noktaladı. Bağlarbaşı Kültür Merkezi'ndeki buluşmada coşkulu anlar yaşandı. Bahçeli'nin bol alkışlı ve kahkahalı konuşması yaklaşık 40 dakika sürdü. Bahçeli'nin hedefinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç vardı. İktidarın bir ağlama tavrı içine girdiğini söyleyen Bahçeli, Hele bir tanesi, ne yaparsa yapsın timsah gözyaşı döküyor dedi. Partililere Bülent Arınç'ın gözüne dikkatle bakın diyen Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü Hiç birinde yüreğin yanmasından kaynaklanan bir göz buğulanması yok. İyi bir tiyatro artisti gibi, gözüne iki damla katıyor. Buğulu bir gözle bakıyor. Masum bir sesle konuşuyor. Eline mendili alıyor da, ağlıyor. Bunu alışkanlık haline getirmişlerdi. Bülent abisi bunu yaparsa, Recep bey arkasında kalır mı O da başladı. Bizim şehidimize ağlıyor. Yeri geliyor. Hakaret ediyor.

HIRSIZLAR DİYE BAĞIRAN PARTİLİYE CEVAP

MHP'li kardeşlerim İstanbul'da kim varsa alayının ayağına gidin diyerek partilileri seçim çalışmasına davet eden Bahçeli konuşmasına sürdürürken Adalet ve Kalkınma Partisi dedi. Bu sırada bir partili Hırsızlar diye bağırdı. Bahçeli Partiliye dönerek, Doğru söylüyorsun da erken söylüyorsun diye karşılık verdi.

ASIL YAVRU SENSİN

Başbakan Erdoğan'ın partisine yönelik Yavru muhalefet sözüne tepki gösteren MHP Lideri Esas yavru, Milli görüşün yavrusu sensin dedi. Bahçeli'nin bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

BÜYÜK KAZANLAR

Adalet ve Kalkınma partisinin Anadolu'daki kazanlar gibi olduğunu söyleyen Bahçeli'nin sözleri partilileri güldürdü. Bahçeli, Öyle bir hale gelmiş ki, Anadolu'da kazanlar olur. Büyük. Orada buğdaylar kaynar. Bilmem ne kaynar. Çamaşır kazanı derler. Kazanı kaldırdığın zaman arkası kapkaradır. 17 Aralık'ta akı kaldırdık, bir baktık ki kazan gibi dibi kapkara.

İKİSİ DE BİLAL

Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a göndermelerde bulunan MHP Lideri, Hasan Efendinin oğlu Bilal nerde kalıyor 'Daha bir ev açamadık'. 'Bir yuva kuramadık'. 'Babamın yanında kalıyorum, Anam da bana bakıyor'. Sen neredesin 6 tane villadan birinde kalıyor. Bu adalet midir Biri Hasan Efendinin oğlu Bilal. Öbürü Recep Ağa'nın oğlu Bilal şeklinde konuştu.

VATANDAŞTA KALKINMA KIPARDAMIYOR BİLE

Adalet ve Kalkınma partisinin adının yanlış olduğunu söyleyen Bahçeli, Oradan Adalet'i kaldırman lazım. Kala kala Kalkınma kalıyor. Kalkınan hanedanlar. Vatandaşta kalkınma kıpırdamıyor bile dedi.

AYAKKABI ÜRETİM GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN

17 aralık operasyonunun ardından Banka Genel Müdürünün evinde ayakkabı kutuları içinde 4.5 milyon dolar bulunduğunu hatırlatan Bahçeli eleştirilerini şöyle sürdürdü Ayakkabı kutusunda 4.5 milyon dolar olur mu Bunların birden fazla ayakkabı kutusuna ihtiyacı varsa o zaman Recep Tayyip Erdoğan Adalet ve Kalkınma partisi,Ayakkabı Kutusu Üretim Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Kim çalıp çırpıyorsa, oraya el altında sefkiyat yapıyor. Korsan üretim yapıyor. Bu ne hal

PARTİLİYE TEŞEKKÜR...

Bahçeli eleştirilerini sürdürürken sözü havuzda para toplanması iddialarına getirdi. Bahçeli, Bir havuzun içerisinde 430 milyon dolar diye sürdürürken bir partili 630 milyon dolar diye konuştu. Bahçeli partiliye teşekkür ederek, 200 milyonu kazandık memleket için. Bizde 200 milyon doları görmezden geliyorduk dedi ve güldü. Bahçeli sözlerini şöyle tamamladı Buna ne diyeceğiz Diyor bunlar 'istikrarlı iş adamlarıdır'. 'Havuzda bunlar ıslanmaz' diyor. Şu işe bak. 630 milyon dolar havuza konulduğu zaman, orda su mu olur Yeşil dolar, koyun yününden yapılmış döşek gibi adamı uyutur. Bahçeli konuşmasının ardından yine partililerin yoğun ilgisi altında Üsküdar'dan ayrıldı. Bahçeli'nin İstanbul programına yarın Avrupa yakasında devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçe'liden Arınç'a Göz Yaşı Göndermesi İyi Bir Tiyatro Artisti Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • Elazığ'da Lise Müdürü Taciz İddiasıyla Tutuklandı
    21:26 Elazığ'da Lise Müdürü Taciz İddiasıyla Tutuklandı

    Elazığ'da bir lisede 9 kız öğrenci, okul müdürü tarafından taciz edildikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Müdür hakkında çıkarılan yakalama kararı sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bursa'da yaralı leylek jandarma ekiplerince bulundu
    21:24 Bursa'da yaralı leylek jandarma ekiplerince bulundu

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde jandarma ekipleri, Hasköy Mahallesi'nde bulunan bir gölet yakınında yaralı bir leylek tespit etti. Leyleğin sol ayağının kırık olduğu belirlendi ve tedavi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • Van Kalesi'ndeki Süleyman Han Camisi restorasyon sonrası ibadete açıldı
    21:19 Van Kalesi'ndeki Süleyman Han Camisi restorasyon sonrası ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Süleyman Han Camisi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından ibadete açıldı. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, Van'ın imarı ve inşası konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti ve Van Kalesi'nin restorasyonunun tamamlanmasıyla birlikte Van'ın kültür, turizm ve ekonomisine büyük katkı sağlanacağını ifade etti.

  • Devrim Erbil'in Inspirations adlı sergisi sanatseverlerle buluştu
    21:18 Devrim Erbil'in Inspirations adlı sergisi sanatseverlerle buluştu

    Devlet sanatçısı Devrim Erbil'in 60. yılını kutlamak amacıyla düzenlenen Inspirations adlı karma sergi, İstanbul Sinema Müzesi'nde açıldı. Sergide, Erbil'in daha önce sergilenmemiş eserlerinin yanı sıra farklı sanatçıların da eserleri yer alıyor. Erbil, sergiyle birlikte sanat hayatının 60. yılını geride bıraktığını belirterek, sanata ve sanatın içinde olmaya doyamadığını ifade etti. Sergi, 30 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı
    21:17 Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, kaçak silah ve mühimmat sattığı tespit edilen bir kişi yakalandı. Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 1 adet seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve bin 846 adet tabanca fişeği bulundu. İş yeri sahibi H.Ç. gözaltına alındı.

  • İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi
    21:17 İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermekten kaçındı. İmamoğlu, gazetecilere 'Allah bilir' cevabını bile vermediğini söyledi ve meseleye bütünlükçü bir bakış açısıyla yaklaştıklarını vurguladı.

  • Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı
    21:14 Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı

    Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı Kutluhallar köyünde muhtarlık ve köy halkının düzenlediği yağmur duası programında vatandaşlar bir araya geldi. Yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.


Advertisement