Bahçe Sahibi, Komşusu Tarafından Ayı Sanılarak Vuruldu - Son Dakika
3.Sayfa

Bahçe Sahibi, Komşusu Tarafından Ayı Sanılarak Vuruldu

Sivas'ta ayıları uzaklaştırmak isteyen 3 arkadaş tüfekleriyle birlikte fasulye bahçesine girdi. Bu sırada ağaçların arasından gelen sesi ayı zannederek ateş eden bir kişi arkadaşını vurarak öldürdü.

25.07.2018 13:46  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Hafik ilçesinde bahçesindeki ayıları öldürmek için 2 komşusuyla ava giden H.D. komşusu S.Ç. tarafından ayı sanılarak av tüfeğiyle öldürüldü.

AYILARI UZAKLAŞTIRMAK İSTEYEN 3 ARKADAŞ ORMANLIK ALANA GİRDİ

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Beykonağı köyünde meydana geldi. Köyün eski muhtarı H.D. fasulye bahçesine zarar veren ayıları uzaklaştırmak için iki komşusuyla birlikte bölgeye gitti. Üç kişi köy dışındaki bahçeye dağılarak ayıları aramaya başladı.

ARKADAŞINI AYI SANIP VURDU

Bu sırada S.Ç., iddiaya göre ağaçların arkasından gelen sesi ayı sanarak av tüfeğiyle ateş etti. S.Ç., bir süre sonra ateş ettiği yöne doğru gidince bahçe sahibi H.D.'yı kanlar içerisinde buldu.

<a class='keyword-sd' href='/bahce/' title='Bahçe'>Bahçe</a> Sahibi, Komşusu Tarafından Ayı Sanılarak Vuruldu

BAHÇE SAHİBİ KURTARILAMADI

Yapılan ihbarla olay yerine gelen ambulansla Hafik Hacı Esma Kocacık Hastanesine kaldırılan H.D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. H.D.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna götürüldü. Şüpheli S.Ç., gözaltına alınırken jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bahçe Sahibi, Komşusu Tarafından Ayı Sanılarak Vuruldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bahçe Sahibi, Komşusu Tarafından Ayı Sanılarak Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Memo : Ayi sesine mi benziyomus sesi avciyiz diye ava cikiyor gerizekalilar 3 kisiyede omur boyu hapis verecen 10 1 Yanıtla
  • ÜMİT: tedbir alınmadan sağa sola ateş etmekte ne demek allah rahmet etsin 8 1 Yanıtla
  • De here: Vay ayı vay bir adamın sonu oldun 0 2 Yanıtla
  • Ayuu: Ava giden avlanir. 0 1 Yanıtla
  • Sivaslıyım gardaş: Hayatta her şey olabilir ne oldum demiceksin ne olduğuna bakacaksın ha bu arada sivaslılara laf etmişler yorumlarda sivas yiğidin harman olduğu yerdir 0 0 Yanıtla
  • Safiye: O benim amcam kimse bilip bilmeden konuşmasın lütfen 0 0 Yanıtla
  • Pasa şahin : Bilmeden yorum yapmayın ölen de öldürmeden benim akrabim ve koyalım olay tamamen kaza aile şikayetçi bile olmadı aralarında hiç bir husumet yoktu iki tarafa da yazik 0 0 Yanıtla

Advertisement