Bahçeli: Başkaları İkbal Peşinde Koşarken, Şehitlerimiz Hak, Hakikat Yolundan Hiç Ayrılmadı (3) - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Başkaları İkbal Peşinde Koşarken, Şehitlerimiz Hak, Hakikat Yolundan Hiç Ayrılmadı (3)

Bahçeli: Başkaları İkbal Peşinde Koşarken, Şehitlerimiz Hak, Hakikat Yolundan Hiç Ayrılmadı (3)

Bahçeli'den HATIRA FOTOGRAFI MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kazan İlçesi'nde partisinin seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra kendisini izlemeye gelen 100 yaşındaki Akif Aktürk ile henüz 9 aylık Ecem Yener ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

27.05.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeli'den HATIRA FOTOGRAFI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kazan İlçesi'nde partisinin seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra kendisini izlemeye gelen 100 yaşındaki Akif Aktürk ile henüz 9 aylık Ecem Yener ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bahçeli ve beraberindekiler, Kızılcahamam'da düzenlenen Ülkücü Şehitleri Anma Töreni'nin ardından Kazan İlçesi MHP Seçim Bürosu'nu ziyaret ederek, buranın açılışını gerçekleştirdi. Bahçeli MHP Kazan İlçe Başkanı Fazıl Köremezli ile yaptığı sohbette, "Kazan'da birinci parti olmayı hedeflemeliyiz. Kayı Mahallesi'nde daha önce birinci parti olmuşuz" diyerek Kızılcahamam'da düzenlenen Ülkücü Şehitleri Anma Töreni'nin yoğun kalabalığın yanı sıra ani bastıran yağmur nedeniyle istenilen şekilde gerçekleşmese de kısa bir tören yaptıklarını belirtti. Daha sonra burada çay içerek sohbet eden MHP Lideri Bahçeli, seçim bürosu önünde bekleyen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir ara gazetecilere yönelen Bahçeli, "Bakın 100 yaşında Akif Aktürk amca ve bu da 9 aylık bebek Ecem Yener" diyerek basın mensuplarına görüntü ve fotoğraf almalarını rica etti. Bahçeli daha sonra makam aracına kadar 100 yaşındaki Aktürk ile el ele yürüdü. Partililer, Bahçeli'yi, 'Devletin başına devlet gelecek' sloganıyla uğurladı.

Bahçeli'nin Kazan'a girişinde ise Ak Parti Genç Kolları Başkanlığı tarafından 'Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilçemize hoş geldiniz. Kazan Ak Parti İlçe Gençlik Kolları' yazan pankartla karşılanması dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli: Başkaları İkbal Peşinde Koşarken, Şehitlerimiz Hak, Hakikat Yolundan Hiç Ayrılmadı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement