Bahçeli'den IKBY İçin Çok Sert Açıklama: İhanettir, Buna İzin Verilemez - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'den IKBY İçin Çok Sert Açıklama: İhanettir, Buna İzin Verilemez

Bahçeli, bağımsızlık referandumu yapacak olan IKBY için çok sert ifadeler kullandı. Bahçeli, "Barzani çetesi 25 Eylül'de bağımsızlık referandumu yapacakmış. Bunun adı rezalet, melanet, ihanettir." dedi.

09.06.2017 19:53  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Milli bekamızın karnesine bakalım, Barzani çetesi 25 Eylül'de bağımsızlık referandumu yapacakmış. Bunun adı rezalet, melanet, ihanettir.

"BUNA İZİN VERİLEMEZ, GÖZ YUMULAMAZ"

Irak'ın toprak bütünlüğünün bozulmasının en ağır yankısı Türkiye'den hissedilecektir. Buna izin verilemez, buna göz yumulamaz.

"UYARIYORUM ADALET SÖNERSE..."

Adalet ve beka karnelerindeki kırık dökükler alarm vericidir. Her aydınlığı yangın sanıp söndürmeye koşmak zaaflık, zavallılık, zayıflıktır. Uyarıyorum; adalet sönerse, beka yıkılırsa geriye üzerinde ağlaya ağlaya bile olsa telafi ve ikamet edemeyeceğimiz bir harabe kalacaktır. Karanlık bir ormanda meşale gibidir adalet. Üzerinde yaşadığımız çetin vatan coğrafyasında hayat ve varlık ülkümüzdür beka.

Devlet Bahçeli'nin yaptığı paylaşımlar:

Bahçeli\'den IKBY İçin Çok Sert Açıklama: İhanettir, Buna İzin Verilemez

Son Dakika Güncel Bahçeli'den IKBY İçin Çok Sert Açıklama: İhanettir, Buna İzin Verilemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement