Bahçeli'den 'Susamam' açıklaması: Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'den 'Susamam' açıklaması: Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerin çok konuşulan rap şarkısı 'Susamam' ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer. Yazacak başka şey mi bulamadılar. Onlar çok tehlikeli şeyler" dedi.

12.09.2019 13:59  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) izleyen gazetecilere bir yemek organizasyonu düzenleyen Bahçeli, burada gündemdeki konullarla ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde gündeme gelen 'Susamam' ilgili rap şarkısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bahçeli, şarkıyla ilgili olarak "Çok tehlikeli şeyler, rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Susamam' klibini eleştirerek, "Ben her şeyi takip ederim. Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. Eğer o rapi yeni yetişen nesil bütünüyle parça parça kabul ederse her parçayı yönlendiren çevre Türkiye'yi karma karışık hale getirirler. Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer. O rapi iyi okumak lazım. Yazacak başka şey mi bulamadılar." dedi.

Bahçeli'den 'Susamam' açıklaması: Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer

"YAZMADAKİ BECERİLERİNİN ONLARDAN OLDUĞU KANAATİNDE DEĞİLİM"

Susamam isimli rap şarkısıyla ilgili 'tehlikeli' ifadesini kullanan Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Haydi söylemede becerileri var, yazmadaki becerinin onlardan olduğu kanaatinde değilim. O kadar sosyolog, psikolog, sosyal ve ekonomik yönden birikimi olan insanlar o kavramları yan yana getiremez. Birileri hazırlamış vermiş. Sen de rap okuyorsun al oku demiş. Onlar çok tehlikeli şeyler. Bazıları sanat uğruna Türkiye'yi kurban etmeye çalışıyorlar. Onlara dikkat etmek lazım."

Bahçeli\'den \'Susamam\' açıklaması: Rap adına Türkiye\'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer

Son Dakika Güncel Bahçeli'den 'Susamam' açıklaması: Rap adına Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement