Bahçeli'den Ünlü Oyuncuya Sert Sözler: Artist, Keçi Reklamı Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'den Ünlü Oyuncuya Sert Sözler: Artist, Keçi Reklamı Yapıyor

MHP lideri Bahçeli, akil insanlar heyetini ve isim vermeden heyetteki sanatçı Kadir İnanır'ı sert sözlerle eleştirdi.

02.08.2015 11:38  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün toplanan akil adamları eleştiri yağmuruna tutarken, "Nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlar." dedi.

Bahçeli, çözüm sürecine ilişkin eleştirilerini sıralarken, Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu'nun çağrısıyla yeniden bir araya gelen akil insanlar heyetine sert eleştiriler yöneltti. Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır için "artist, keçi reklamı yapıyor." diyen Bahçeli, akil adamlar için şunları söyledi:

"ŞİMDİ KALKMIŞ TV'DE REKLAM YAPIYOR, KEÇİLER DİYE..."

"Artist, şimdi kalkmış TV'de reklam yapıyor, keçiler diye... Kendilerine göre de bir sinema oyuncusu. Bilmedikleri, nereden yazıldığı belli olmayan bir senaryoyu uygulamaya başlamışlardır.

"TÜRK SİNEMASINDA İKİ TANE SENARİST VAR..."

Bu sanatçı insanlar, bu tür senaryolara alışıktır. Türk sinema hayatında iki tane senarist vardır. Birincisi Bülent Oran, diğeri Sefa Önal'dır. Fakir kız, zengin oğlandan tut, köyden kente geçerken sorunlar hep bu senaristlerin oluşturduğu filmlerle sinema hayatı zenginleştirilmiştir.

"TÜRK MİLLETİ BÖYLE ZEHİRLENİYOR"

Bazıları vardır içlerinde iyi oğlan, bazıları vardır, fakir kız veya zengin kız şeklinde... İyi oğlanlar hep baş artist olarak, söz gelimi Ayhan Işık... Kötü adam da Ahmet Tarık Tekçe olmuştur. Bu senaryoların hepsi devam ediyor. Kim işine yarıyorsa Ayhan Işık, kim işine yarıyorsa Ahmet Tarık Tekçe olmuştur. İkisi de rahmetli oldu. Türk milleti böyle zehirleniyor.

"BUNLARI DA BULDULAR ÇIKARDILAR"

Hal böyle olunca küresel güçlerin, emperyalistlerin yazmış olduğu senaryoyu oynayacak insanlara ihtiyaç vardır. Bunları da buldular çıkardılar. Birçok sivil toplum kuruluşu, bunun hepsinin ortak noktası birlikte hareket ettikleri çözüm programının altında saklı fakat çözümün ne olduğunu bilen yok. Kapsamı nereye kadardır, düşünen yok. Bir çözüm türküsüdür, devam ediyor."

KADİR İNANIR'DAN BAHÇELİ'YE CEVAP

Hürriyet'in haberine göre ünlü sanatçı Kadir İnanır, kendisini eleştiren Bahçeli'ye " Sayın Bahçeli anladığım kadarıyla benim bütün filmlerimin diyalogları bile biliyor. Ben 2.5 yıldır barışı savunuyorum ve savunmaya devam edeceğim. Başka bir şey söylemeye gerek yok." cevabını verdi.

Bahçeli\'den Ünlü Oyuncuya Sert Sözler: Artist, Keçi Reklamı Yapıyor

Son Dakika Güncel Bahçeli'den Ünlü Oyuncuya Sert Sözler: Artist, Keçi Reklamı Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (147)

  • Mehmet: Keşke sen okeçi gibi zararsız olsaydın barış isteyen senin düşmanındır poskuvitçi 72 53 Yanıtla
  • Amasya 05: Ağzına sağlık Türkmen beyi 51 64 Yanıtla
  • halktan biri: Cok dogru soylemis yeter artik pkk kurutulmali 55 55 Yanıtla
  • Mavi: KEÇİNİN BOYNUZLARI SERT OLUR AMMAAN DİKKAT ET Bİ YERLERİNE BATMASIN BAHÇELİ 65 45 Yanıtla
  • Meee: Savaşa inat eden keçi bahcelidir.o reklamda keci diye bahceliyi oynatin. 26 83 Yanıtla
  • Karadeniz: Sayin Bahçeli kadir inanır a milletvekili teklif ettikler kabul etmedi o senin gibi kandan beslenmiyor kadir inanır halkın sevgisinden besleniyor sen aynaya bak hele sen neye benziyorsun 55 43 Yanıtla
  • Erol: Bir adam düşünün adı devlet bahçeli Türkiye bu ve bunun gibi insanlardan arındırılması Lazım,insanlar ölüyor ama adam kan üzerinden siyaset yapıyor 62 32 Yanıtla
  • Murat yıldız : Helal ulen Bahçeli 33 59 Yanıtla
  • Devrim: Bahçeli boş hesap boş işler peşindesin nekadar şehit okada oy anlayışınız bu 55 35 Yanıtla
  • diyarbakirli: En azinda halkın çocuklarının kanı üzerinde siyaset yapmıyor senin gibi... 49 39 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement