Bahçeli'nin zincir market tartışmasına katılmıştı! BİM kurucusu, cemaat lideri Topbaş, Erdoğan'la Cuma namazı kıldı - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'nin zincir market tartışmasına katılmıştı! BİM kurucusu, cemaat lideri Topbaş, Erdoğan'la Cuma namazı kıldı

BİM'in kurucuları arasında yer alan ve Erenköy Cemaati'nin lideri olan Osman Nuri Topbaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz aralık ayında zincir marketlerle ilgili yaptığı FETÖ imasına, "Bu tartışmaların bir an evvel nihâyete ermesi ve art niyetlilerin ıslahı için duâ ediyoruz." diye yanıt vermesiyle gündeme gelmişti. Osman Nuri Topbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte bugün Küçük Çamlıca Çilehane Camii'nde cuma namazı kıldı.

03.02.2023 21:33  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz aralık ayında zincir marketler ile ilgili yaptığı FETÖ imasına sert sözlerle yanıt veren BİM CEO'su Galip Aykaç, tepkiler üzerine Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı görevinden istifa ederken, tartışmalara o günlerde Erenköy Cemaati'nin lideri Osman Nuri Topbaş da dahil oldu. Aynı zamanda BİM'in kurucuları arasında yer alan Topbaş, "Bu tartışmaların bir an evvel nihâyete ermesi ve art niyetlilerin ıslahı için duâ ediyoruz" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA BİRLİKTE CUMA NAMAZI KILDI

Tartışmaların ardından Osman Nuri Topbaş, ilk kez görüntülendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün cuma namazını Küçük Çamlıca Çilehane Camii'nde kıldı.

Bahçeli'nin zincir market tartışmasına katılmıştı! BİM kurucusu, cemaat lideri Topbaş, Erdoğan'la Cuma namazı kıldı

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin aralık ayındaki grup toplantısında, gıda maddelerindeki fahiş fiyatlardan zincir marketleri sorumlu tutmuş ve sattığı ürünlere sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ'yle bağılarının araştırılmasını önermişti. Bahçeli'ye yanıt veren BİM Genel Müdürü Galip Aykaç ise, "Bize bakarak ya bir tuğla da ben koyayım bu binanın temel taşına demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmayı yapıyorlar. Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz" ifadelerini kullanmıştı.

"DURUŞUMUZUN İSTİSMAR EDİLMESİ KABUL EDİLEMEZ"

Tartışmalara dahil olan Osman Nuri Topbaş, dikkat çeken bir çıkışa imza atmıştı. Zincir marketler üzerinden yapılan tartışmalarda kendisinin ve ailesinin hedef alındığını söyleyen Topbaş, "Camiamız adına yapılan her türlü hayır faaliyeti; aziz vatanımızın bekası, milletimizin birlik, dirlik ve beraberliği ile İslâm dünyasının ve bütün insanlığın selâmetini gözetmektedir. Bugüne kadarki duruşumuz herkesçe bilinmektedir. Farklı politik ya da ticarî çıkarlara alet edilemeyecek bu duruşun, kimi çevreler tarafından istismar edilmesi asla kabul edilemez." demişti.

Bahçeli\'nin zincir market tartışmasına katılmıştı! BİM kurucusu, cemaat lideri Topbaş, Erdoğan\'la Cuma namazı kıldı

Son Dakika Güncel Bahçeli'nin zincir market tartışmasına katılmıştı! BİM kurucusu, cemaat lideri Topbaş, Erdoğan'la Cuma namazı kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mehmet DÜZ: Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....! 19 2 Yanıtla
  • Suat Koca: Gördünüz mü Bahçeli yi!!! Kimseye eyvallahı yok, tam bir vatansever 7 7 Yanıtla
  • Kenan Acısever: İNŞALLAH MAŞALLAH DERKEN BİM MARKET E BU SENE SONUNA KADAR YERLİ VE MİLLİ TOGG ARABALAR GELİR 9 4 Yanıtla

Advertisement