Bahçelievler Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne 10 Araç Tahsis Etti - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne 10 Araç Tahsis Etti

Bahçelievler Belediyesi, önleyici asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 10 araç tahsis etti.

27.02.2018 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler Belediyesi, önleyici asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 10 araç tahsis etti.

Araçların İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslimi dolayısıyla Bahçelievler Belediyesi önünde düzenlenen törene, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bahçelievler Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan ile belediye ve emniyet müdürlüğü personeli katıldı.

Bahçelievler Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, törende, Belediye Başkanı Develioğlu'na teşekkür ettiğini belirterek, "Belediye Başkanımız daha önce vermiş olduğu 25 araca ilave olarak bugün de biz talep dahi etmeden, 'Neye ihtiyacınız vardır?' diye sorarak, yakıt ve bakımlarını da üstlenmek suretiyle teşkilatımıza 10 araç daha hediye etmiştir." dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak sahip oldukları 105 araçlık filonun, tahsis edilen araçlarla birlikte 115 araca ulaştığını aktaran Süzgün, "Polisin asli görevi suçu oluşmadan önlemek, önleyici hizmet gerçekleştirmektir. Bunun sağlanması için de mobilize ekipler çok önemli." ifadelerini kullandı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da ilçede asayişle ilgili ekiplerin artmasının önemli olduğunu vurgulayarak, "Aslında her şeyin başında emniyet geliyor, örneğin milli eğitim ve sağlık konusunda burada çok önemli çalışmalar yapılıyor ama asayiş olmazsa, emniyet olmazsa bu bahsettiğimiz hizmetleri almamız mümkün olmaz." diye konuştu.

Emniyet güçlerine yaptıkları fedakar çalışmalar için teşekkürü borç bildiğini dile getiren Develioğlu, "Emniyetle ilgili polislerimiz çok önemli çaba sarf ediyor. Dış güvenliğimizle ilgili de askerlerimiz ülkemizin güvenliğiyle ilgili çok önemli olan Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştiriyor. Ülkemizin korunması ve istikbali için canlarını ortaya koyuyorlar. Allah onlardan razı olsun." şeklinde konuştu.

Tören sonunda, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından yapılan duanın ardından, İlçe Kaymakamı İlker Arıkan, Belediye Başkanı Osman Develioğlu'na emniyet teşkilatına sağladığı katkılardan dolayı çiçek verdi.

Bugün teslim edilen 10 araçla birlikte, Bahçelievler Belediyesi tarafından Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kullanımına 35 binek araç, 10 da motosiklet tahsis edilmiş oldu.

Emniyet Müdürlüğünün kullanımına sunulan araçların tamamının yakıt ve bakım masraflarının da belediye tarafından karşılandığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bahçelievler Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne 10 Araç Tahsis Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement