BAHÇELİEVLER'DE PARK HALİNDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİN KESİLME ANI KAMERADA - Son Dakika
Güncel

BAHÇELİEVLER'DE PARK HALİNDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİN KESİLME ANI KAMERADA

BAHÇELİEVLER'de alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi, sokakta park halinde olan yaklaşık 10 aracın lastiklerini kesti.

24.12.2021 17:13  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAHÇELİEVLER'de alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi, sokakta park halinde olan yaklaşık 10 aracın lastiklerini kesti. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Bahçelievler Şirinevler Mahallesi'nde sabah 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan 3 kişiden biri sokağa girdikten sonra elindeki kesici aletle park halindeki araçların lastiklerini kesti. Yaklaşık 10 lastiklerini kesen kişiler daha sonra olay yerinden ayrıldı. Lastiklerin kesilme anı bir binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Araçlarını sokağa park edenler de sabah lastiklerin kesildiğini gördü. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden ekipler sokakta inceleme yaptıktan sonra güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkarak şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İŞİMİZDEN GÜCÜMÜZDEN OLDUK

Mağdur vatandaşlardan biri olan Serkan Kara, Sabah işe gidiyorduk baktık lastikler patlak. Tek bizim değiş tüm arabaların lastiklerini patlatmışlar. Neden yaptılar bir tahminim yok. İşimizden gücümüzden olduk mallarımız arabada duruyor dedi. Sokak sakinlerinden olan Sırrı Dağlar da, Gece yapmışlar, kişiler belli değil ama polis kameradan tespit edecek. 8-10 araç var diye konuştu.

BAHÇELİEVLER\'DE PARK HALİNDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİN KESİLME ANI KAMERADA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAHÇELİEVLER'DE PARK HALİNDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİN KESİLME ANI KAMERADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement