Bahçelievler'deki silahlı kavgada vurulan baba ve oğlu hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Bahçelievler'deki silahlı kavgada vurulan baba ve oğlu hayatını kaybetti

Bahçelievler'de eski ortaklar arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada baba ve 2 oğlu silahla vurularak yaralandı. Hastaneye kaldırılan baba ile 1 oğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer oğlunun tedavisi sürüyor.

17.02.2020 18:08  Güncelleme: 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de alacak verecek meselesi yüzünden bir emlakçının silahla vurduğu baba ve oğlu kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ALACAK-VERECEK MESELESİ HUSUMETE DÖNÜŞTÜ

Olay, Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, cadde üzerinde çeyiz dükkanı bulunan Sami Bulut ile daha önceden ortaklık kurarak, birlikte inşaat işi yaptığı Ali Ş. arasında alacak verecek meselesi yüzünden husumet oluştu. Eski ortak Ali Ş., bugün dükkana gelerek Sami Bulut ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Dükkanın önünde devam eden kavgada eski ortak, Sami Bulut ve oğullarına silahla ateş açtı. Sami Bulut ve oğulları Kürşat Bulut(34) ile Samet Bulut yaralandı.

Bahçelievler'deki silahlı kavgada vurulan baba ve oğlu hayatını kaybetti

BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla çevredeki hastanelere götürdü. Tedavi altına alınan yaralılardan Sami Bulut ile oğlu Kürşat Bulut yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ciddiyetini koruyan Samet Bulut'un tedavisi ise sürüyor.

GÖRGÜ TANIĞI: BİR ANDA ÇATIŞMA ÇIKTI

Olayı gören çevredeki bir esnaf, "Yaralanan kişileri tanıyordum. Çay götürüyordum onlara. Burada esnaflar. Bir anda çatışma çıktı. Bir kişi silahla geldi ve ateş etti. 3 kişi yaralandı. İş yerine girmedi. Kapının önünde oldu olay. Bir kişinin durumu çok ağırdı. Genç biriydi. Ağzından ve burnundan kan geliyordu. İçeride beraberlerdi galiba dışarı çıktılar. Dışarıda oldu olay. Kanaması olan bir yaralıya tampon yaptım. Ambulans geldi hastaneye götürdü" dedi. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Bahçelievler\'deki silahlı kavgada vurulan baba ve oğlu hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bahçelievler'deki silahlı kavgada vurulan baba ve oğlu hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • süleyman: ülke ne hale geldi herkes bunaldı bitti bu ülke hiç bu kdr kötü hale gelmemişti 23 12 Yanıtla Medet yılmaz: Senin gibiler çoğaldı ülkede ülkeyi kötüleyenler 6 19 Nealakamal: Nealakamalmısın 4 4 arslan gür: sen ne salaksın. Nasıl yazı yazıyorsun hayret !! 2 4
  • Batirdilar ulkeyi: Her gun insanlar öluyor, intihar ediyor... ekonomi iyi diyenlerin tamami yemlenenler... Er ya da gec ucu size de dokunacak ve zerre uzulmeyecegin 8 6 Yanıtla
  • Tımarhane de: Sıradan bir gün 11 0 Yanıtla Ywww yer varmi: Yanında bende gelem 0 0
  • Müsteşar: Herkes o kadar lüks yaşıyor. Çocukluğumda yaz tatili köyde olurdu.Şimdilerde maşallah herkes tatil beldelerinde.2-3 evi olan 4.yü alıyor.Sonra ekonomik kriz.Ben çok eskilerde ki yokluğu biliyorum. Dünyanın hiç bir yerinde böyle güzel memleket yok. Ülkemize sahip çıkalım bu ülkede yaşayan seven dini,dili mezhebi farklı tüm kardeşlerim birlik olup ülkemize sahip çıkalım ,bizi bölmeye çalışanların oyunlarına gelmeyelim. 3 4 Yanıtla isviçre: Ülkenin çivisi çıkmış neresi guzel kac ulke gordunde guzel diyon koyun 2 1
  • Bir yorum: Klavyeden ülkeyi kötüleme ya düzeltmek için birey olarak üstüne düşeni yap yada çek git bu ülkeden 1 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü
    15:03 Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otel inşaatının yanında bulunan konteynırlarda çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında içeride kimsenin bulunmaması sevindirici bir durumken, işçiler güvenli bölgelere sevk edildi.

  • Market alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor
    14:57 Market alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Sarıyer'de, Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari taksi şoförünü öldürdüğü ve aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olayın ardından gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor
    14:43 İzmit'teki Market Yangınında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    14:33 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşanan kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansırken, soygun anlarını yaşayan kuyumcu dükkanı çalışanı Abdullah Bay olayı anlattı. İki maskeli soyguncu, pompalı tüfekle dükkana girerek altınları çantaya doldurduktan sonra havaya ateş ederek kaçtılar. Çalınan altınların değeri yaklaşık 10-12 milyon lira olarak belirlendi. Polis, soyguncuların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

  • Antalya'da Öğle İzninde Kaza: Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Hayatını Kaybetti
    14:31 Antalya'da Öğle İzninde Kaza: Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Hayatını Kaybetti

    Antalya'da öğle izninde marketten alışveriş yapmak için karşıya geçen büyükşehir belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anları ve sonrası güvenlik kamerasına yansırken, mesai arkadaşları ise Gençer'in kişisel eşyalarını emanete alarak gözyaşı döktü.


Advertisement