Bahçeşehir Koleji 20. Yılında, 20 Şehrin 20 Devlet Anaokulunu Yeniliyor - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir Koleji 20. Yılında, 20 Şehrin 20 Devlet Anaokulunu Yeniliyor

Bahçeşehir Koleji, 20. yılında 20 şehirde 20 devlet anaokulu yenileme projesine ilk olarak Adana kampüsünde başladı.

05.12.2013 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana’da Gazeteci Kemal Yücel’in 5 yaşında kaybettiği oğlu Ali Utku Yücel anısına başlatmış olduğu “Mavi Çocuk Utku Oyuncak Odaları ve Oyun Parkları Projesi”ne destek veren Bahçeşehir Koleji, 20. yıl projesi kapsamında Mavi Çocuk Utku Anaokulu’nu yeniledi.

Bahçeşehir Koleji’nin bu sosyal sorumluluk projesine, Adana Bahçeşehir Koleji SosyalBen Junior öğrencileri oyuncak toplayarak, Okul Yapı, eğitim materyalleri, Uğur Yayınları ve Bahçeşehir Yayınları çocuk kitabı sağlayarak destek verdi.

Bahçeşehir Koleji SosyalBen Junior öğrencileri toplanan tüm yardım malzemelerini bugün Mavi Çocuk Utku Anaokulu'na teslim etti. Bahçeşehir Koleji SosyalBen Junior öğrencilerine bu ziyarette, Bahçeşehir Koleji Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji İletişim Direktörü Çiğdem Işık Özkan, Adana Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Hakan Gediktaş da eşlik etti.

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, Mavi Çocuk Utku Anaokulu'na gelerek, Bahçeşehir Koleji SosyalBen Junior öğrencileri ile yakından ilgilendi ve gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi nedeni ile teşekkür etti.Bahçeşehir Koleji, Adana’da projenin ikinci adımını da yarın gerçekleştirecek. Adana’daki tüm anaokulu öğretmenlerine Bahçeşehir Üniversitesinde Erken Çocukluk programında doçentlik görevini sürdüren Doç. Dr. Filiz Shine Edizer tarafından ‘’Erken Çocuklukta Okuma Yazma’’ semineri verilecek.Bahçeşehir Koleji, 20. yılında 20 şehirde 20 devlet anaokulu yenileme projesinin ikincisini 12-13 Aralık tarihlerinde İskenderun kampüsünde gerçekleştirecek.

KEMAL YİĞİT İNANÇ

ADANA

Bahçeşehir Koleji 20. Yılında, 20 Şehrin 20 Devlet Anaokulunu Yeniliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeşehir Koleji 20. Yılında, 20 Şehrin 20 Devlet Anaokulunu Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement