Bahçeşehir Koleji Aydın, Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir Koleji Aydın, Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı

Bahçeşehir Koleji Aydın, Cumhuriyet Bayramı\'nı Coşkuyla Kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94.yıl kutlamaları Bahçeşehir Koleji Aydın ‘da coşkuyla kutlandı.

27.10.2017 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94.yıl kutlamaları Bahçeşehir Koleji Aydın 'da coşkuyla kutlandı. Bahçeşehir Koleji tören alanında gerçekleşen törene tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Aydın Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve İlköğretim Okulu okul bahçesinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı kutlamasında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve şehitler adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okunarak günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör yaptı.

Konuşmasında Bahçeşehir Koleji ailesi ve öğrencilerinin Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olduğunu, yetiştirdikleri nesillerin bağnaz fikirlere karşı kararlı bir Cumhuriyet duruşu içinde olacağını, Cumhuriyet'in ve Atatürk sevgisinin gençler üzerinde yükselip unutulmadan Cumhuriyete sahip çıkılacağını dile getirerek, sahneyi öğrencilere bıraktı. Sırayla görev alan sınıflar etkinliklerini sergiledi. Anaokulu öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu programda öğrencilerin seslendirmiş olduğu şiirler ve şarkılar, sınıfların hazırlamış olduğu Vals ve Kafkas gösterisi ile "Cumhuriyet" adlı akrostiş şiir programı izleyen veliler tarafından ayakta alkışlandı.

İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerin okuduğu şiirler, 6.sınıf öğrencilerinin hazırladığı orotoryo, 2. ve 5. sınıf öğrencilerinin koroda seslendirdiği şarkılar, jimnastik kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu dans gösterisi ile program sona erdi.

Okul öğretmenleri tarafından hazırlanan programa öğrencilerin başarılı performansları imza atarken program törene katılan öğrenci velileri tarafından büyük beğeni ile izlendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeşehir Koleji Aydın, Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement