Bakan Ağbal, KKTC'de - Ağbal, E-Vergi Otomasyon Sisteminin Açılış Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Ağbal, KKTC'de - Ağbal, E-Vergi Otomasyon Sisteminin Açılış Törenine Katıldı

- BAKAN AĞBAL, KKTC'DE - AĞBAL, E-VERGİ OTOMASYON SİSTEMİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDMaliye Bakanı Naci Ağbal, KKTC'deE-Vergi Otomasyon Sistemi'nin açılış törenine katıldı.

16.08.2017 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- BAKAN AĞBAL, KKTC'DE

- AĞBAL, E-VERGİ OTOMASYON SİSTEMİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILD

Maliye Bakanı Naci Ağbal, KKTC'deE-Vergi Otomasyon Sistemi'nin açılış törenine katıldı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ziyaret gerçekleştirdiği Lefkoşa'da temaslarına devam ediyor. Temasları kapsamında KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün ile bir araya gelen Ağbal, daha sonra E-Vergi Otomasyon Sistemi'nin açılış törenine katıldı. Ağbal, törende gerçekleştirdiği konuşmada "Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında her alanda tam bir işbirliği ve koordinasyon içerisinde birçok proje yürütüyoruz. Her şeyden önce iki ülke arasında yürütmekte olduğumuz mali ve ekonomik program var. Bu program kapsamında da iki ülkemizin çok değerli kamu idareleri birçok alanda projeler geliştiriyorlar. Bu projeleri de birer birer uygulamaya koyuyorlar. Sağ olsunlar kendisi hemen arkadaşları talimatlandırdı. Ben gelir idaresi başkanımıza talimatı verdim. Süratle protokol imzalandı. ve görüyorum ki bugün çok hızlı bir şekilde bu projenin birinci aşamasını başarıyla tamamlamış oluyoruz" dedi.

Bakan Ağbal, KKTC\'de - Ağbal, E-Vergi Otomasyon Sisteminin Açılış Törenine Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Ağbal, KKTC'de - Ağbal, E-Vergi Otomasyon Sisteminin Açılış Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement