Bakan Arslan: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne Raylı Sistem Yapılacak - Son Dakika
Ekonomi

Bakan Arslan: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne Raylı Sistem Yapılacak

Ulaştırma Bakanı Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde raylı sistem yapacaklarını belirterek "Proje bitmek üzere. Yakında onun da ihalesini başlatacağız" dedi.

16.03.2018 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Marmaray İstanbulluların yaşamını kolaylaştırdı. Bu sene sonunda Gebze'den Halkalı'ya Marmaray araçlarıyla 77 kilometreyi kesintisiz hale getireceğiz Bununla da yetinmeyip yaptığımız üçüncü köprü olan orta koridorun karayolu anlamında önemli bir tamamlayıcısı olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde bir de raylı sistem yapacağız. Proje bitmek üzere. Yakın da onun da ihalesini başlatacağız" dedi.

ÜÇÜNCÜ KÖPRÜDE DEMİR YOLU İHALESİNE ÇIKILIYOR

Bakan Arslan, Marmaray'ın İstanbulluların hayatını kolaylaştırdığını belirterek, "Bu sene sonunda Gebze'den Halkalı'ya Marmaray araçlarıyla 77 kilometreyi kesintisiz hale getireceğiz. Bununla da yetinmeyip yaptığımız üçüncü köprü olan orta koridorun karayolu anlamında önemli bir tamamlayıcısı olan yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde bir de raylı sistem yapacağız. Proje bitmek üzere. Yakın da onun da ihalesini başlatacağız." ifadelerini kullandı.

Arslan, Kuzey Marmara Otoyolu, 1915 Çanakkale Köprüsü gibi orta koridoru tamamlayacak önemli projelere imza attıklarını kaydederek, ulaştırma projelerinden bahsetti.

İstanbul'da Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim'de tamamlanacağını anımsatan Arslan, uluslararası taşımacılık anlamında önemli bir merkez olacaklarını bildirdi.

Bakan Arslan: Yavuz Sultan Selim Köprüsü\'ne Raylı Sistem Yapılacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Bakan Arslan: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne Raylı Sistem Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement