Bakan Akar'dan NATO Toplantılarında Bir Dizi Görüşme - Son Dakika
Güncel

Bakan Akar'dan NATO Toplantılarında Bir Dizi Görüşme

Bakan Akar\'dan NATO Toplantılarında Bir Dizi Görüşme

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO toplantıları kapsamında birçok ikili görüşme yaptı.

13.02.2019 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO toplantıları kapsamında birçok ikili görüşme yaptı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantıları kapsamında bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Bakan Akar, Gürcistan Savunma Bakanı Levan Izoria ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke arasındaki askeri işbirliği konuları ele alındı. Akar, İtalya Savunma Bakanı Elisabetta Trenta, ABD Savunma Bakan Vekili Patrick M. Shanahan, Makedonya Savunma Bakanı Radmila Shekerinska ve Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ile de görüştü. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO toplantıları çerçevesinde Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis M. Scaparrotti ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Akar'dan NATO Toplantılarında Bir Dizi Görüşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hakkari'de Bal Üretim Sezonu Başladı
    15:30 Hakkari'de Bal Üretim Sezonu Başladı

    Hakkari Tarım ve Orman Müdürlüğü, kentte bal üretim sezonunun başladığını duyurdu. Yetkililer, bereketli ve kazançlı bir sezon diledi. Hakkari'deki bal üreticileri ise bu yıl daha fazla bal beklediklerini söyledi.

  • Gazze'deki Mülteci Kampı Saldırılarının Ardından Zor Durumda
    15:28 Gazze'deki Mülteci Kampı Saldırılarının Ardından Zor Durumda

    İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği saldırılar sonucunda en ağır darbeyi alan El-Megazi Mülteci Kampı sakinleri zor durumda. Birçok aile yerinden edilmiş durumda ve barınacak yer bulmakta zorluk çekiyor. Saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı ise giderek artıyor. Gazze'deki insanlar açlıkla mücadele ediyor ve yardım kuponlarına ihtiyaç duyuyor.

  • CHP'li Belediyeler Borçları Açıkladı
    15:26 CHP'li Belediyeler Borçları Açıkladı

    CHP'li belediyeler Ankara'da Kahramankazan, Ordu'da Altınordu ve Balıkesir'de Karesi belediyelerinin devraldığı borçları açıkladı.

  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    15:24 Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kira fiyatları ise illere göre farklılık gösterdi.

  • Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi
    15:24 Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda demirleyen çimento yüklü kuru yük gemisinin kaptan köşkünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

  • İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor
    15:20 İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan market yangınında 34 araç ve 84 personel ile müdahale ediliyor. Yangın, hızlı bir şekilde söndürme çalışmaları devam ediyor.


Advertisement