Bakan Arslan: Bolu, Kuzey-güney Aksında da Kavşak Olacak - Son Dakika
Güncel

Bakan Arslan: Bolu, Kuzey-güney Aksında da Kavşak Olacak

Bakan Arslan: Bolu, Kuzey-güney Aksında da Kavşak Olacak

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, doğu-batı arasında önemli bir kavşak olan Bolu'yu, Göynük ilçesi üzerinden kesintisiz bir şekilde Eskişehir, oradan da ülkenin güneyine bağlayacaklarını söyledi.

10.06.2017 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, doğu-batı arasında önemli bir kavşak olan Bolu'yu, Göynük ilçesi üzerinden kesintisiz bir şekilde Eskişehir, oradan da ülkenin güneyine bağlayacaklarını söyledi. Bakan Arslan, "Bolu gerçek anlamda kuzey-güney aksında da kavşak haline gelmiş olacak" dedi.

Bakan Arslan, Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da yer aldı.

Bakan Arslan, Bolu'nun doğu-batı arasında önemli bir kavşak noktası olduğunu söyleyerek, "Biz de bunun bilinciyle özellikle doğu-batı arasındaki ana yolları her zaman bakımlı tutmak adına, her zaman ülkemiz insanının ulaşımını kolaylaştırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Şu anda da bu çalışmalar devam ediyor. Ana güzergahta da bu çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Bolu'nun ilçelerine olan ulaşımını kolaylaştırması adına çalışmamız var. Bolu'nun rahatlaması adına güney çevre yolu çalışmasında da belli bir mesafe kat ettik. Özellikle Ankara tarafından gelişi hemen başlatmak adına, daha sonra da koridorun açılmasına bağlı olarak güney çevre yolunu tamamlayacak bir şekilde bir çalışma yapacağız. Bu çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Bolu'yu çok önemsediklerine işaret eden Bakan Arslan, "Bolu'yu Göynük üzerinden kesintisiz bir şekilde Eskişehir'e, oradan da ülkemizin güneyine bağlayacak çok önemli bir koridoru da ağa aldık. İnşallah onun da çalışmalarını başlatacağız. Böylece Bolu gerçek anlamda kuzey-güney aksında da kavşak haline gelmiş olacak. Biz bu hizmetleri yaparken sadece Bolu'nun değil, ülkemizin sair yerlerinin ulaşımını kolaylaştırmak adına bu çalışmaları yapıyoruz. İnşallah Bolu'nun kalkınmasının, gelişmesinin, refahının artmasının olmazsa olmazı olarak ulaşım projelerini gördüğümüz için, projelerle ilgili her türlü desteği veriyoruz" diye konuştu.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Arslan: Bolu, Kuzey-güney Aksında da Kavşak Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement