Bakan Arslan: "Terminal Binamız Artık Kabul Aşamasına Geldi" - Son Dakika
Politika

Bakan Arslan: "Terminal Binamız Artık Kabul Aşamasına Geldi"

Bakan Arslan: "Terminal Binamız Artık Kabul Aşamasına Geldi"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sinop Havalimanı terminal binasının kabul aşamasına geldiğini söyledi.

13.07.2017 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sinop Havalimanı terminal binasının kabul aşamasına geldiğini söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Sinop Havaalanında, Vali Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Jandarma Komutanı Şefaattin Serten, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve çok sayıda parti üyeleri tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından havaalanı inşaatını dolaşan Arslan yaptığı açıklamada, "Sinop Havalimanı için yeni bir terminal binası yapıyoruz. Terminal binamız artık kabul aşamasına geldi. Onu da arkadaşlarımızla birlikte tekrar yerinde inceledik. Doğrusu bu işlerin içinden gelen birisi olarak memnuniyetle söylemek isterim ki Sinop Havalimanı terminali çok güzel, çok şık, çok ferah ve havadar. Çünkü çok büyük bir havalimanı terminali yapabilirsiniz ama yolcu terminale girdiği andan bir ferahlık hissediyorsa, terminalin rahat olduğunu hissediyorsa buradaki yolculuğu çok daha zevkli ve keyifli hale geliyor. Uçağa bindiğinizde, uçağın içindeki konfor önemli ama havalimanı terminalleri dolayısıyla bu anlamda çok önemli, Sinop Havalimanımızda gerçekten çok güzel bir şekilde, Sinop'a yakışır bir terminal oluyor. Memnuniyetle ifade etmek gerekir ki, bir önceki havalimanı terminalimiz 650 metre kare iken, bugün 12 bin 500 metrekare kapalı olan bir havalimanı terminalinden bahsediyoruz. 2,5 milyon kişiye hizmet edebilecek bir havalimanı terminalidir" diye konuştu. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Arslan: 'Terminal Binamız Artık Kabul Aşamasına Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement