Bakan Avcı 11. Bilecik Uluslararası Tiyatro Festivali Tanıtım Gecesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı 11. Bilecik Uluslararası Tiyatro Festivali Tanıtım Gecesine Katıldı

Bakan Avcı 11. Bilecik Uluslararası Tiyatro Festivali Tanıtım Gecesine Katıldı

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHAKültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı 11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali Tanıtım organizasyonuna katıldı.

11.11.2016 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER/ İstanbul DHA

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı 11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali Tanıtım organizasyonuna katıldı.

15-30 Kasım tarihlerinde Bilecik'te gerçekleştirilecek 11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali için Beyoğlu Lazzoni Otel'de tanıtım toplantısı yapıldı. Organizasyona Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın yanı sıra, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, tiyatro oyuncuları Rasim Öztekin, Nedim Saban ve Merve Sevi de katıldı.

Gece, Bilecik Belediyesi Mehter takımının gösterisi ile başladı. Gösterinin ardından Bakan Avcı sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Belediyelerin Kültür Sanat alanında yaptıkları çalışmalarına değinen Avcı:

"Büyük bir medeniyetin doğuşuna şahitlik eden irfan şehri Bilecik'imizde böyle büyük çaplı kültür sanat faaliyetinin yapılması takdire şayandır. 15 yıldır Türkiye Kültür ve Sanat alanında da sessiz bir devrim yaşıyor. 15 yıldır belediyelerimiz, yerel yönetimlerimiz temel, asli işlerinin ötesinde sanata verdikleri değerle, sanatçıya verdikleri değerle tüm Türkiye'de bir dirilişin tohumlarını ekiyorlar. Bilecik tiyatro festivali işte bunlardan biridir" dedi.

15-30 Kasım tarihleri arasında Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan festivalde 15 günde toplam 14 farklı oyun sergilenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı 11. Bilecik Uluslararası Tiyatro Festivali Tanıtım Gecesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement