Bakan Bağış: Sayın Başbakanımız Çok İyi - Son Dakika
Güncel

Bakan Bağış: Sayın Başbakanımız Çok İyi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Özel Kasımoğlu Coşkun Lisesi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" adlı programı konuşmacı olarak katıldı.

16.02.2012 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Özel Kasımoğlu Coşkun Lisesi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" adlı programı konuşmacı olarak katıldı. Öğrenciler tarafından kapıda karşılanan Bakan Bağış, gazetecilerin Başbakan'ın sağlık durumuyla ilgili sorularını yanıtladı.

" BAŞBAKANIMIZ ÇOK İYİ "

Bu sabah Erdoğan'ı ziyaret eden Bakan Bağış, "Hamdolsun Sayın Başbakanımız çok iyi. Başladı. Bugün kabuller yapıyor; görüşmeler yapıyor. Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi Sayın Bakir İzetbegoviç'le son derece anlamlı, son derece manalı çok içerikli bir toplantı gerçekleşti. Çok duygulu bir toplantıydı. Çünkü Bakir Bey biliyorsunuz Sayın Başbakanımızın eski dostu. Rahmetli babası Aliya İzetbegoviç de çok sevdiğimiz çok saygı duyduğumuz büyük bir filozoftu; büyük bir düşünürdü. Bugünkü görüşmede bulunmak ve Sayın Başbakanımızı sağlıklı ve konulara son derece hakim olarak gözlemlemek, bana onur verdi " dedi.

"ÜLKEMİZİ SON DERECE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YÖNETİYOR"

Bağış, "Başbakanımızı ne zaman Ankara'da göreceğiz ? " sorusuna ise, " En kısa zamanda diyelim. Başbakanımız 10 yıldır durmadan çalışıyor arkadaşlar. İki gün müsaade edin de istirahat etsin. Aslında istirahat ettiğini de söyleyemem. Hala dosyalar gidiyor geliyor. İşler yapılıyor; ziyaretler yapılıyor. Kendisi de konulara son derece hakim bir biçimde yönetiyor, yönlendiriyor, gerekli talimatları aktarıyor ve ülkemizi son derece başarılı bir şekilde yönetiyor " diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın MİT konusuyla ilgili neler düşündüğü sorusuna ise Bağış, " O konuda kendisi açıklama yapma gereği hissettiği zaman açıklama yapar " yanıtını verdi.

PÇK-ÜÇ (MK) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Bağış: Sayın Başbakanımız Çok İyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement