Bakan Çavuşoğlu, Ermeni mevkidaşı ile Antalya Diplomasi Forumu'nda görüştü! Ön koşulsuz normalleşme mesajı tekrarlandı - Son Dakika
Politika

Bakan Çavuşoğlu, Ermeni mevkidaşı ile Antalya Diplomasi Forumu'nda görüştü! Ön koşulsuz normalleşme mesajı tekrarlandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Diplomasi Forumu'nda Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede iki bakan, Türkiye ve Ermenistan arasında tam normalleşme ve iyi komşuluk ilişkilerinin tesisini amaçlayan sürecin, ön koşul olmaksızın devamına ilişkin yaklaşımlarını yineledi.

12.03.2022 22:44  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Diplomasi Forumu'nda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan bir araya geldi.

ÖN KOŞULSUZ NORMALLEŞME VURGUSU

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Bakanımız görüşmede Ermenistan Dışişleri Bakanına davetini kabul ettiği için teşekkür etmiştir. İki Bakan, Türkiye ve Ermenistan arasında tam normalleşme ve iyi komşuluk ilişkilerinin tesisini amaçlayan sürecin, ön koşul olmaksızın devamına ilişkin yaklaşımlarını tekrarlamışlar, ayrıca bölgemizin tamamında normalleşmeye ihtiyaç olduğu konusunda anlayış birliğine varmışlardır. Bakanlar ayrıca, bu amaç doğrultusunda, iki ülkenin Özel Temsilcilerinin çalışmalarına destek beyan etmişlerdir" denildi.

Bakan Çavuşoğlu, Ermeni mevkidaşı ile Antalya Diplomasi Forumu\'nda görüştü! Ön koşulsuz normalleşme mesajı tekrarlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Çavuşoğlu, Ermeni mevkidaşı ile Antalya Diplomasi Forumu'nda görüştü! Ön koşulsuz normalleşme mesajı tekrarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakim ATMACA: Yarabbi sen bu dünyayı iblislerin başına yık Yarabbi?????????????? 0 0 Yanıtla

Advertisement