Bakan Eker'in Kars Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Eker'in Kars Ziyareti

Bakan Eker\'in Kars Ziyareti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Kars'ta tarım ve hayvancılık sektörü temsilcileriyle DSİ Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.

21.07.2013 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Kars'ta tarım ve hayvancılık sektörü temsilcileriyle DSİ Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.

Basına kapalı yapılan toplantıda, bölge hayvancılığı ele alındı. Hayvancılığın dünü, bugüne ve geldiği nokta masaya yatırıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda, Bakan Eker, bakanlık personeli, bölge hayvancılığının daha sürdürülebilirliği için yapılması gerekenleri sektör temsilcileriyle paylaştı.

Toplantı sonrasında Bakan Mehdi Eker, Kars Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Başkan Bozkuş, Bakan Eker'i belediye girişinde karşıladı. Başkanlık makamına geçen Eker, burada Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'tan brifing aldı. Başkan Bozkuş'u göreve geldiği günden itibaren hayata geçirilen projeler, devam eden projeler ve yapılan çalışmalar hakkında slayt gösterisi eşliğinde brifing verdi. Kars Belediye Başkanlığı'nın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Eker, Kars'ın çehresinin değiştiğini son geldiği Kars ile bugünkü Kars arasından çok fark olduğunu, bu olumlu gelişmelerin devam etmesi için ellerinden gelen destekleri vereceklerini belirtti.

Bakan Eker'in belediye ziyaretinde Vali Eyüp Tepe, Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve partililerde hazır bulundu. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Bakan Eker'e plaket ve Kafkas halısı hediye etti. Belediye binasından ayrılan Bakan Eker, havaalanına gitti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, daha sonra Kars'tan ayrıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eker'in Kars Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement