Bakan Eroğlu Diyarbakır'da - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu Diyarbakır'da

Bakan Eroğlu Diyarbakır\'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, terör örgütü PKK’nın sadece bebekleri ve masum insanları öldürmekle kalmadığını, yatırımları engellemek için de ne gerekiyorsa yaptığını belirterek, bölgeyi şaha kaldıracaklarını kaydetti.

13.02.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, terör örgütü PKK'nın sadece bebekleri ve masum insanları öldürmekle kalmadığını, yatırımları engellemek için de ne gerekiyorsa yaptığını belirterek, bölgeyi şaha kaldıracaklarını kaydetti.

Diyarbakır'da ziyaretlerini sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen koordinasyon toplantısına katıldı. Burada konuşan Eroğlu, terör örgütü PKK'nın yatırımları engellemek için her şeyi yaptığını ama buna fırsat veremeyeceklerini söyledi. Eroğlu, "PKK terör örgütü sadece bebekleri ve masum insanları öldürmekle kalmıyor, yatırımları engellemek için de ne gerekiyorsa yapıyor. Bakın Ilısu Barajı'nı, Silvan Projesi'ni engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya gayret ediyor. İnşallah emniyet teşkilatımız, askerlerimiz ve jandarmamız bunla ilgili gerekli tedbirleri alıyor. Birçok aracımızı, iş makinemizi yaktılar. Ama bundan sonra asla fırsat vermeyeceğiz. Silvan Barajı da bitecek, diğer barajlar da bitecek. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum" dedi.

"DİYARBAKIR'I VE BÖLGEYİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ"

Bakanlığın bütün yatırımcı birimlerinin toplantıda olduğunu, bu yıl ve 2019 yılına kadar yapılacak çalışmaların anlatılacağını söyleyen Eroğlu, "Bir talep varsa burası atış serbest toplantısı. Yani bizim hatamız, eksiğimiz varsa onu da hiç tereddüt etmeden söylenmelidir. Neticede burada atış serbest toplantısı yapılıyor. Sık sık burada olacağız. Sadece ben değil bütün bakanlar buraya gelecek. Ben en çok gelen bir Bakanım. İnşallah vekillerimiz, siyasi partilerimiz, bürokratlarımızla, sizlerle birlikte burayı ve bölgeyi şaha kaldıracağız" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement