Bakan Eroğlu: Kaset Çıktı, Mertlik Bozuldu - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Kaset Çıktı, Mertlik Bozuldu

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Köroğlu'nun dediği gibi 'silah çıktı, mertlik bozuldu' hikayesi var ya vallahi kaset çıktı, mertlik bozuldu." dedi.

26.02.2014 20:24  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletin bize olan teveccühünü, sevgisini kıskananlar, Köroğlu'nun dediği gibi 'silah çıktı, mertlik bozuldu' hikayesi var ya vallahi kaset çıktı, mertlik bozuldu. Bunların yaptıkları densizlik. Başbakanımız gibi dünya lideri ve ömrünü hizmete adamış bir kişiye, (Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ve montaj olduğu belirtilen ses kaydı iddiası) montaj yapıyorlar. Bu ne kadar büyük ahlaksızlık, ne kadar büyük alçaklık, ne kadar büyük günah ama milleti saf sananlar aldanıyor. Millet bu oyunun, tezgahın farkında" dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde gerçekleştirilen toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, geçen yıl mayıs ayında son 300 yıllık tarihte ilk defa borçların sıfırlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Borçlarımızın sıfırlandığı, kasalarımızın dolduğu tarih. Osmanlı'da 1800'lü yıllarda borçlanmalardan dolayı Düyun-u Umumiye kurulmuştu. IMF'den bir memur geldiği zaman devlet başkanı gibi karşılanırdı. İlk defa mayıs 2013'de bu borçtan kurtulduk. Bu aslında bir milattı ama 'Türkiye'ye noluyor. Borçlarını ödedi, ekonomiyi 26. sıradan alıp, 16. sıraya yükseltti. Dünyada büyümeler eksiyken Türkiye büyüyor. Merkez Bankasının kasası doldu. Türkiye'de, dünyada kriz olduğu halde yatırımlar devam ediyor' diye hala bir korku var. 'Türkler ayağa kalkarsa' diye bir korku var. Milletimizin düşmanları, dış düşmanlar boş durmuyor. Oyun üzerine oyun, tezgah üzerine tezgah kuruluyor ama milletimiz artık daha güçlü. İnşallah bu asra mührümüzü vuracağız. Bu milletin bahtı açık."

"Kaset çıktı, mertlik bozuldu" diyen Eroğlu, şöyle devam etti:

"Milletin bize olan teveccühünü, sevgisini kıskananlar, Köroğlu'nun dediği gibi 'silah çıktı, mertlik bozuldu' hikayesi var ya vallahi kaset çıktı, mertlik bozuldu. Bunların yaptıkları densizlik. Başbakanımız gibi dünya lideri ve ömrünü hizmete adamış bir kişiye, (Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ve montaj olduğu belirtilen ses kaydı iddiası) montaj yapıyorlar. Amerika'da tespit edildi. Bu ne kadar büyük ahlaksızlık, ne kadar büyük alçaklık, ne kadar büyük günah ama milleti saf sananlar aldanıyor. Millet bu oyunun, tezgahın farkında."

Dinar için çok güzel çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini aktaran Eroğlu, "Yapmaya da devam ediyoruz. Dinar'a geçen yıl sonuna kadar 163 milyon lira eski parayla 163 trilyonluk yatırım yapılmış. Dinar'a yapılan yatırım geçmişte 2-3 vilayete yapılmıyordu. Dinar'a en çok yatırım yapan bir bakan olmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Neredeyse yüzde 50'si bizim bakanlığımızın yatırımı bundan gurur duyuyorum. Bizim size vefa borcumuz var. 70 milyon 600 bin lira yatırımı biz yapmışız. Bunu 100 milyona tamamlayacağız" diye konuştu.

Daha sonra Eroğlu ve protokol üyeleri, Çiçektepe Beldesi Taşkın Koruma ve Çağlayan Göleti ve Sulaması'nın temelini attı.

Programa, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Alay Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu ve vatandaşlar katıldı.

Eroğlu, daha sonra Isparta'ya hareket etti.
 

Bakan Eroğlu: Kaset Çıktı, Mertlik Bozuldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Kaset Çıktı, Mertlik Bozuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement