Bakan Eroğlu Orköy Sertifikalarını Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu Orköy Sertifikalarını Dağıttı

Bakan Eroğlu Orköy Sertifikalarını Dağıttı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Balıkesir Dursunbey’de temel atma töreni ve sertifika dağıtım törenine katıldı.

18.03.2017 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Balıkesir Dursunbey'de temel atma töreni ve sertifika dağıtım törenine katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'in bazı ilçelerinde katıldığı programların ardından Dursunbey'de Akçagüney-Dada göleti temel atma törenine katıldı. Dursunbey ilçe girişinde Dursunbey Belediye Başkanı ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Bakan Eroğlu daha sonra törenin yapılacağı salona geçti.

Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde gerçekleşen törene Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan, Mahmut Poyrazlı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile binlerce vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan daha önceki hükümetler döneminde plana alınan fakat yıllarca yapılamayan Akbaşlar göletinden bahsetti. Başkan Bahçavan, göletin Bakan Eroğlu sayesinde kısa sürede bitirilerek hizmete açıldığını söyledi. Bunun yanında onlarca göletin de Dursunbey'de hizmete açılmaya başladığını ifade eden Başkan Bahaçavan, desteklerinden dolayı Bakan Eroğlu'na teşekkür etti.

Başkan Bahçavan'ın ardından ise Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan söz aldı. Vekil Bostan da bölgeye vermiş olduğu desteklerden dolayı Bakan Eroğlu'na teşekkür etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Dursunbey'e yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 16 Nisan'da yapılacak referandum ile ilgili de açıklama yapan Bakan Eroğlu, Dursunbey'e canı gönülden güvendiklerini belirterek referandumun Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Yeni anayasa ile ilgili de bilgi veren Bakan Eroğlu geçmiş yıllarda yaşanan bazı siyasi krizler ile ilgili de bilgi verdi.

Konuşmaların ardından ise Akçagüney-Dada Göleti temel atma törenine geçildi. Temel atma törenin ardından ise ORKÖY kapsamında teşvik alan vatandaşlara sertifikaları takdim edildi. Programın sonunda vatandaşlara binlerce fidan dağıtımı yapıldı. Bu programın ardından Dursunbey Belediyesinin Bakan Eroğlu onuruna düzenlediği akşam yemeğine geçilirken, yemeğin ardından Bakan Eroğlu Balıkesir Havalimanına hareket ederek Balıkesir'den ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu Orköy Sertifikalarını Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement