Bakan Eroğlu: Türkiye Şifalı Bitkiler Açısından Zengin Bir Ülke (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Türkiye Şifalı Bitkiler Açısından Zengin Bir Ülke (3)

Bakan Eroğlu: Türkiye Şifalı Bitkiler Açısından Zengin Bir Ülke (3)

BAKAN EROĞLU AMASYA'DAOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çorum'daki programının ardından karayoluyla Amasya'ya geçti.

08.08.2017 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAKAN EROĞLU AMASYA'DA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çorum'daki programının ardından karayoluyla Amasya'ya geçti. Amasya Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Eroğlu, buarda AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Amasya Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Valilik anı defterini imzalayan Bakan Eroğlu'na Amasya Valisi Osman Varol, Padişah 2'nci Beyazıd'ın yazdığı şu an orijinali Topkapı Sarayı'nda bulunan ve özel teknikler kullanılarak yazılan Kuran-ı Kerim hediye etti.

Valilikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Nefes almak istiyorsanız CHP'li belediyelerin olduğu yerlere gidin" şeklindeki açıklamalarının sorulması üzerine, "Bakın ben yolculuklarımda karayolunu kullanıyorum. Tertemizse diyorum burası AK Parti'ye bağlı ilçe, pislik götürüyorsa, çöpler toplanmıyorsa, atık su arıtma tesisleri yapılmamışsa o mutlaka CHP'li belediyelerin diyorum. Trakya'ya hepsi CHP'li belediye hiçbirisi atık su biyolojik arıtma tesisi yapamadı.O belediyelerin vazifesi olmasına rağmen Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanken 'Veysel hoca bunlar yapamıyor. Bunları sen yap, Trakya Avrupa'ya açılan kapı utanıyoruz' dedi. Onları da şu an biz yapıyoruz. Ergene'de 13 tane biyolojik arıtma tesislerini biz yaptık. Dereleri biz ıslah ediyoruz. Pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Su bile veremiyorlardı. Şu anda Ergene'de Edirne'nin bile kaç yıldır CHP'li belediye çöpleri toplayacak sistemi yok, utanıyoruz, yığıyor yolun kenarına ama Amasya yıllar önce kendi imkanlarıyla çok güzel bir katı atık bertaraf tesisi yaptı. Hatta atıkları ayrı toplanıyor. Hatta çöpten elektrik üretiyor. İşte bu ey Kılıçdaroğlu, gel AK Partili belediyelere burada siyaset yapmak istemiyorum. Ama beni mecbur ettiniz. Gel bir Amasya'yı gör, Edirne'yle mi nereyle mukayese edeceksen et" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Türkiye Şifalı Bitkiler Açısından Zengin Bir Ülke (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement