Bakan Fakıbaba ve Erbaş Valiliği Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Fakıbaba ve Erbaş Valiliği Ziyaret Etti

Bakan Fakıbaba ve Erbaş Valiliği Ziyaret Etti

Açılışlar, temel atma ve toplantılar için Şanlıurfa’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

26.01.2018 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılışlar, temel atma ve toplantılar için Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Merkez Valisi Güngör Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Bakan Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamında Vali Erin ile bir süre görüştü.

Vali Erin ve Bakan Fakıbaba, ziyaretin anısına Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra valilik ziyareti sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Fakıbaba ve Erbaş Valiliği Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement