İçişleri Bakanı Memleketinde Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Memleketinde Bayramlaştı

İçişleri Bakanı Memleketinde Bayramlaştı

Kurban Bayramı tatilini memleketi Mardin'e geçiren İçişleri Bakanı Muammer Güler, bayram namazını Edip Fatma Yüksel Camii'nde kıldı.

15.10.2013 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı tatilini memleketi Mardin'e geçiren İçişleri Bakanı Muammer Güler, bayram namazını Edip Fatma Yüksel Camii'nde kıldı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler'e, Vali Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu da eşlik etti. Cami içerisinde cemaatle tek tek bayramlaşan Bakan Güler, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cami çıkışında açıklama yapan Bakan Güler, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Türkiye'nin huzurlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulunan İçişleri Bakanı Muammer Güler, "Bir uzun bayram tatili olacak. Ama bayramı bayram gibi amacına uygun bir şekilde idrak etmeninde huzuru içinde olalım" dedi.

Özellikle bu uzun bayram günü içerisinde dün yola çıkan vatandaşların daha dikkatli olmalarını isteyen Bakan Güler, "Şimdi den dönüşle ilgili planlama yaparak dönüşlerinin de aynen geldikleri gibi huzur içerisinde geçirebilmeleri için dikkatli olmalarını kendilerine tavsiye ediyorum. Bir uzun bayram tatili olacak. Ama bayramı bayram gibi amacına uygun bir şekilde idrak etmeninde huzuru içinde olalım. Bugünlerinde kıymetini bilelim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. bayramımız kutlu olsun" dedi.

Kurban Bayramı'nı hemşehrilerimin arasında kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bakan Güler, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bugün bayram namazını eda ettik. Bir büyük kardeşliğin bir büyük huzurun birliğin ve beraberliğin vesilesi olmasını diliyorum. Bir bayram gününde elbette ki hem eşimizi dostumuzu büyüklerimizi anne ve babamızı unutmadan geçmişimizi de yad ediyoruz. Bugün bizim misafirimiz olan özellikle bölgede bulunan Suriyeli kardeşlerimize de ensar vazifesi görerek yardımcı olmanında gayreti içerisinde bir bayramı geçirelim istiyorum. Ülkemizde huzur içerisinde kutlanmasını arzu ediyoruz." - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Memleketinde Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement