Bakan Güllüce Keçiören Belediye Başkanı Ak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bakan Güllüce Keçiören Belediye Başkanı Ak'ı Ziyaret Etti

Bakan Güllüce Keçiören Belediye Başkanı Ak\'ı Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

17.11.2015 10:10  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bakan Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Kaymakam Nusret Dirim ile birlikte Başkan Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Ak'ın başarılı hizmetlerinin devamını dileyerek söze başlayan Bakan Güllüce, "Keçiören Belediyesi'nin her kesimi kucaklayan hizmetlerinden dolayı mutluyum. Anadolu denilince Keçiören akla geliyor. Sosyal ve kültürel belediyecilik çalışmalarınızı da yakından takip ediyorum" dedi.

Güllüce ve beraberindeki heyetin ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Ak ise, " Yaptığımız bütün hizmetleri vatandaşlarımızın önceliğini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yapıyoruz. Amacımız daha güzel bir Keçiören oluşturmak, bunun için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz" diye konuştu.

Bakan Güllüce'ye belediyenin yapmış olduğu hizmetler ile ilgili bilgi veren Başkan Ak, Keçiören Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri anlatan "6 Altın Yıl", Çanakkale Zaferinin 100. yılı anısına basılan "Çanakkale" ve "Esma-ül Hüsna Hat Kolleksiyonu" kitaplarını da hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Güllüce Keçiören Belediye Başkanı Ak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement