Bakan Işık, Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık, Nikah Şahitliği Yaptı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sakarya'da bir çiftin nikah şahidi oldu.

13.12.2014 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Bakan Işık, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın kızı Betül Balcı ile Serdivan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hamit Balcı çiftinin, bir düğün salonundaki düğün törenine katıldı.

Düğünde çiftin nikah şahitliklerini Bakan Işık'ın yanı sıra Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, eski Sakarya Valisi Mustafa Cahit Kıraç ve eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran yaptı.

Nikahı kıyan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, evlilik cüzdanını çifte vermesi için Işık'a takdim etti.

Bakan Işık, çifte mutluluklar dileyerek, fotoğraf çektirdi.

Işık, yaptığı konuşmada, çifte Allah'tan hayırlı bir hayat nasip etmesi dileğinde bulundu.

Hayatın her zaman güzel olmadığını ifade eden Işık, "Hayatta bazen güzellikler, iyilikler olacak bazen de zorluklar, sıkıntılar olacak. Bu zor ve sıkıntılı dönemlerinizde sizi birbirinize daha da yaklaştıracak en önemli kavram sevgidir, rabbim aranızdaki sevgiyi her daim arttırsın" diye konuştu.

"Çağımızın büyük hastalığı var, sabırsızlık" diyen Işık, "Sizlere en önemli tavsiyem birbirinize karşı her daim sabırlı olun. Rabbim size, vatanına, milletine, memleketine hayırlı evlatlar nasip etsin ama en az 3 tane, sonrası Allah kerim" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Işık, Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement