Bakan İslam: İnsan Odaklı Sosyal Toplum Anlayışımız Var - Son Dakika
Güncel

Bakan İslam: İnsan Odaklı Sosyal Toplum Anlayışımız Var

Bakan İslam: İnsan Odaklı Sosyal Toplum Anlayışımız Var

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "İnsan odaklı sosyal toplum anlayışımız var" dedi.

21.02.2014 22:43  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "İnsan odaklı sosyal toplum anlayışımız var" dedi.

İslam, Trabzon Zorlu Grand Otel'de düzenlenen "Trabzon'da Kitap Zamanı" adlı etkinliğin açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve katılımcılarla kesen İslam, kitap fuarındaki stantları yazar Nazan Bekiroğlu ile gezdi ve kitapları inceledi.

Daha sonra, AK Parti Ortahisar İlçe Seçim Bürosu'nu ziyaret eden İslam, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Köşk Huzurevi'nin açılış törenine de katılan Ayşenur İslam, burada yaptığı konuşmada, bakanlık olarak ülkenin bütün yaşlılarına kucak açtıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Onların bütün sorunlarını çözmeyi kendimize dert edindik. Dertli olmayan bir kişinin burada iş yapması mümkün değil. İçimizde insan sevgisi var. İnsan odaklı sosyal toplum anlayışımız var. Bu anlayışa göre bütün müesseselerimizi yenilemeyi, daha güzelleştirmeyi, daha üstün hizmetler sağlamayı amaçlıyoruz."

Açılış töreni sırasında, bir süre vatandaşların arasında oturan Bakan İslam, daha sonra, Trabzon Belediyesine ait bir otobüsteki koltukların indirilmesinin ardından protokol alanına geçti.

Törene, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve davetliler katıldı.

Bakan İslam, daha sonra, Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ve İpekyolu Çocuk Evi'ni ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan İslam: İnsan Odaklı Sosyal Toplum Anlayışımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement