Bakan Kasapoğlu, AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı delege seçiminde oy kullandı - Son Dakika
Güncel

Bakan Kasapoğlu, AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı delege seçiminde oy kullandı

Bakan Kasapoğlu, AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı delege seçiminde oy kullandı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı delege seçiminde oy kullandı.

15.12.2019 16:18  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı delege seçiminde oy kullandı.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı binasına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın kullandığı, Sakarya'da üretilen hibrit model makam aracıyla gelen Kasapoğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, herkesin emekle, gayretle, heyecanla kongre sürecini sonraki aşamaya taşımak için çalıştığını söyledi.

"Davamız kutlu bir dava." ifadesini kullanan Kasapoğlu, "Davanın her bir neferi, her bir birey, makamı, rütbesi, görevi ne olursa olsun, bizim için kutsaldır, önemlidir. Bu önemli davada sayın Cumhurbaşkanı'mızın ifadesiyle, biz yüz metre değil, maraton koşucusuyuz. Hırslarımızla, yanlış düşüncelerle, duygularla değil, inancımızla hareket ediyoruz." diye konuştu.

Teşkilatta şahit olduğu heyecan ve dinamizmle, bu kutsal davanın yolunun ne kadar aydınlık, önünün ne kadar açık olduğunu bir kez daha gördüğünü vurgulayan Kasapoğlu, "Kongre sürecimizde yenilenerek, güçlenerek, güçlü bir heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde 18 yılda ülkemizde çoğulculuğu, demokrasiyi en güzel şekilde ortaya koyan, hizmet anlayışıyla demokrasiyi içselleştiren, demokrasi ruhunu tüm örgütüyle, tüm çalışanlarıyla, teşkilatıyla, milletvekiliyle, kabinesiyle ortaya koyan bir partiyiz." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti'nin demokrasi bilinci ve çoğulculuk kavramı açısından dünya literatüründe de ayrı yeri olduğunu düşündüğünü dile getiren Kasapoğlu, "İnşallah yine bir ve beraber olarak, sen ben duygusuyla değil, biz anlayışıyla güçlü Türkiye ve güçlü yarınlar için, sadece bu ülkenin değil insanlığın selameti için, adalet duygumuzla, hukuk anlayışımızla, gayretle üretken olmak, hizmet etmek sevdasıyla yarınlara yürüyeceğiz. Gerek delege seçimlerimizin, gerek bundan sonraki sürecimizin ve sonda da kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bereket temenni ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Kasapoğlu, AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı delege seçiminde oy kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement