Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, esnafı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, esnafı ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Çukur kazanlara, bu ülkeyi, taşını toprağını, eserlerini yakarak ve yıkarak cehenneme çevirmek isteyenlere inat, inşa edeceğiz, ihya edeceğiz, gönüller yapacağız, kardeş olacağız." dedi.

29.01.2021 16:57  Güncelleme: 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Çukur kazanlara, bu ülkeyi, taşını toprağını, eserlerini yakarak ve yıkarak cehenneme çevirmek isteyenlere inat, inşa edeceğiz, ihya edeceğiz, gönüller yapacağız, kardeş olacağız." dedi.

Şırnak'taki temaslarını sürdüren Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Kasapoğlu, Şırnak halkının yerel seçimde tercihini vicdan, adalet ve kalkınmadan yana kullandığını ifade ederek, belediye yönetiminin öncülüğünde kentin tamamını imar ve ihya etmeye devam edeceklerini söyledi.

"Bu bizim için bir sorumluluk, bir heyecan ve gururdur." diyen Kasapoğlu, son 19 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu irade ve azimle ülkenin her alanda önemli bir noktaya geldiğine işaret etti.

Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Kasapoğlu, "Yolumuz bu milleti daha güçlü yarınlara taşıma yolu. O yüzden inandığımız yolda yürümeye ahdettik. Bunun için gayret ediyoruz. İşte bu kongremiz de inandığımız yolda yürüme, yarınların daha güçlü olması adına yeni bir başlangıç, yeni bir tazelenme ve yeni bir milat." diye konuştu.

"İhya edeceğiz, gönüller yapacağız, kardeş olacağız"

AK Parti'nin tüm dünyaya, kardeşliğin, fedakarlığın, inancın ne anlama geldiğini bugüne kadar ispat ettiğini dile getiren Kasapoğlu, bu kongrelerin de kardeşlik ruhunun en önemli göstergelerinden biri olduğunu aktardı.

"İnanıyoruz ki bir ve beraber olduğumuz, inandığımız, çalıştığımız müddetçe bugüne kadar denedikleri hiçbir oyunu başaramadıkları gibi, bundan sonra da hiçbir tuzağı ve fitneyi başaramayacaklar. Bu ak kadrolar, inancın, samimiyetin, dürüstlüğün karşısında hiçbir haksızlığın var olamayacağını tüm dünyaya ispat etti." ifadelerini kullanan Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanı'mız dünyanın 5'ten büyük olduğunu tüm dünyaya haykırdı. Bunu bütün hareketimizle, tüm kadrolarımızla, sadece sözümüzle değil, özümüzle, çalışmalarımızla ortaya koyduk. İşte Şırnak'ın gençlik ve spor bağlamında geldiği nokta. Hamdolsun göğsümüzü kabartıyor. Bundan sonra da hep çıtayı daha yukarılara taşıyacağız. Bu nedenle gençlik merkezleri, yurtları, spor tesisleri, havuzları, açık ve kapalı tenis kortları, basketbol ve futbol sahaları, voleybol alanları ile Şırnak'ın merkezini, ilçelerini, köylerini ihya ve inşa etmeye devam edeceğiz. Çukur kazanlara, bu ülkeyi, taşını toprağını, eserlerini yakarak ve yıkarak cehenneme çevirmek isteyenlere inat, inşa edeceğiz, ihya edeceğiz, gönüller yapacağız, kardeş olacağız."

"Amacımız gönüller yapmak, gönüllere girmek"

Kasapoğlu, yarınların güçlü Türkiye'sinde Şırnak'ın değerli gençlerinin çok anlamlı bir misyon ifa edeceklerini aktararak, gençlere yeni tesislere ilişkin müjde verdi.

Son bir yılda, Şırnak merkezde, Uludere ilçesinde Hilal, Şenoba, Çalışkan, Başverimli, Görümlü ve Karalar beldelerinde, Beytüşşebap ilçesinde Kasrik beldesinde, Cizre ve Silopi ilçelerinde pek çok eserin tamamlandığını gördüklerini bildiren Kasapoğlu, yenilerinin de inşasına başlanacağını kaydetti.

Kasapoğlu, 6 yarı olimpik yüzme havuzu, modern spor salonları, gençlik merkezleri, spor tesisleri ile yarınları daha güçlü kılma adına çalışmaların, gayretlerin devam edeceğini dile getirerek, "Amacımız gönüller yapmak, gönüllere girmek. İnşallah 2023, 2071 hedeflerimize bir, beraber ve kardeş olarak hep birlikte ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Kongreye, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, il ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, esnafı ziyaret etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, esnafı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
    09:54 Şarköy'de Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

    Şarköy ilçesinde Kaymakam Ahmet Naci Helvacı başkanlığında muhtarlar toplantısı düzenlendi. Helvacı, toplantıda muhtarları tebrik ederek kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde sürdürülmesi için iş birliği yapılacağını vurguladı. Ayrıca, Şarköy Devlet Hastanesi deprem riski nedeniyle yıkılmaya başlandı ve yerine Aile Sağlık Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.

  • Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı
    09:53 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye finaline katılmaya hak kazandı

    Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda bölge birincisi olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Yarışma, Türk mutfağının mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla düzenlenmiştir. Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, gastronomi alanında yetişen öğrencilerin ülkenin zenginliklerini dünyaya tanıtmasının önemine vurgu yaparak, okulun yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik etmiş ve Türkiye finalinde başarılar dileyerek sözlerini tamamlamıştır.

  • Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli
    09:49 Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli

    Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilere teknoloji kullanarak destek verdiklerini belirterek, üreticilerin sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, tarım ürünlerindeki hastalık ve zararlıların takibini yapmak için Tahmin ve Erken Uyarı İstasyonları ve Dijital Kameralı Feromon Tuzaklar kullanıldığını belirtti.


Advertisement