BAKAN KASAPOĞLU: DÜNYANIN UMUDU TÜRKİYE'NİN GENÇLERİ - Son Dakika
Güncel

BAKAN KASAPOĞLU: DÜNYANIN UMUDU TÜRKİYE'NİN GENÇLERİ

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye'de herkesin spora erişmesi için gerekli olan tesisleşmeyi sağladıklarını ifade ederek, "Gençlik bizim için en büyük umut, sadece bu ülkenin değil, dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri.

19.04.2022 20:22  Güncelleme: 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye'de herkesin spora erişmesi için gerekli olan tesisleşmeyi sağladıklarını ifade ederek, "Gençlik bizim için en büyük umut, sadece bu ülkenin değil, dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri. İşte gençlerimizin umudunu büyütme, gençlerle birlikte sevinci yaşama, o sevinci büyütme en büyük gayretimizö dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir'e geldi. Partinin il başkanlığını ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, partililerle sohbet ederek, spora erişmek için gerekli tüm altyapı tesislerini inşa ettiklerini söyledi. Eskişehir'in spor potansiyeli ve spor kültürü açısından çok önemli bir marka olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, "Her günü gençlerimizle birlikte iftar sofralarında değerlendirme adına, kucaklaşma adına bir imkan biliyoruz. Bugün hem gençliğin hem de sporun marka şehri Eskişehir'deyiz. Eskişehirimiz hem gençlik yatırımları açısından hem de spor potansiyeli ve spor kültürü açısından önemli bir marka. Bizde bu markayı nasıl daha farklı noktalara taşırız. Nasıl daha da büyütürüz? Sporun erişebilirliliğini branş noktasındaki çeşitliliğini hem altyapı hem de sportif insan kaynağı açısından nasıl daha yüksek noktalara taşırız? Bunun gayreti içerisindeyiz. Bu çerçevede pek çok tesisi, pek çok farklı altyapıyı başta Eskişehir stadyumu olmak üzere inşa ettik. Bundan sonraki süreçte de inşallah bu yatırımlarımız ve çalışmalarımız yine en yüksek gücüyle, en hızlı bir şekilde devam edecek. Vatandaşımızın 85 milyonun spora erişimi, kadınıyla, erkeğiyle genci, yaşlısıyla, engellisiyle bizim için çok önemli. Bunu sağlama adına hakikaten ülkemizin dört bir tarafında mükemmel bir tesisleşme altyapısını inşa ettikö diye konuştu.

'TÜRKİYE GENÇLİĞİ DÜNYANIN UMUDU'

Türk gençliğinin sadece Türkiye'nin değil dünyanın da 'umudu' olduğunu anlatan Kasapoğlu, "Türkiye her alanda iddiası olan bir ülke. Sadece birkaç konuda değil, sanayiden sağlığa, sağlıktan eğitime, eğitimden spora, gençlik çalışmalarında, her alanda iddiamız var. Bu iddiamızı önümüze ne engel çıkarsa çıksın, bükme gayretindeyiz. Gençlik bizim için en büyük umut, sadece bu ülkenin değil, dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri. İşte gençlerimizin umudunu büyütme, gençlerle birlikte sevinci yaşama, o sevinci büyütme en büyük gayretimizö dedi.

Parti ziyaretinin ardından Bakan Kasapoğlu, beraberindeki Eskişehir milletvekilleri Emine Nur Günay, Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi'ni gezdi. Bakan Kasapoğlu'na kültür merkezi ziyaretinde Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız da eşlik etti. Bakan Kasapoğlu daha sonra Bala Hatun KYK kız yurdunda öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu iftardan sonra şehirden ayrıldı.

BAKAN KASAPOĞLU: DÜNYANIN UMUDU TÜRKİYE\'NİN GENÇLERİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAKAN KASAPOĞLU: DÜNYANIN UMUDU TÜRKİYE'NİN GENÇLERİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement