Bakan Kaya'ya Esenboğa'da Dövizli Sürpriz Karşılama - Son Dakika
Güncel

Bakan Kaya'ya Esenboğa'da Dövizli Sürpriz Karşılama

Bakan Kaya\'ya Esenboğa\'da Dövizli Sürpriz Karşılama

REFERANDUM ile ilgili Hollanda'da Türk vatandaşlarına yönelik yapacağı konuşması engellenen ve Türk Büyükelçiliği'ne alınmayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, yaşanan diplomatik krizin ardından ilk kez Ankara'ya döndü.

20.03.2017 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

REFERANDUM ile ilgili Hollanda'da Türk vatandaşlarına yönelik yapacağı konuşması engellenen ve Türk Büyükelçiliği'ne alınmayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, yaşanan diplomatik krizin ardından ilk kez Ankara'ya döndü. Bakan Kaya'ya Esenboğa Havalimanı'nda, bir grup partili tarafından dövizli sürpriz karşılama yapıldı.

Bakanlar Kurulu toplantısı için Ankara'ya geldiği öğrenilen Bakan Kaya, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile birlikte Ankara'ya indi. Hollanda ile yaşanan diplomatik krizin ardından 12 Mart'ta yurda dönen Bakan Kaya, ilk kez Ankara'ya adım attı. Bakanlar Kurulu toplantısı için Bakan Avcı ile birlikte Esenboğa'ya inen Kaya, AK Parti Kahramankazan İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Özden ve AK Parti Kahramankazan Gençlik Kolları Başkanı ile gençlik kollarından bir grup genç tarafından karşılandı.

Aile Bakanı Kaya, üzerinde 'Yalnız değilsin Kahramankazan seninle' yazılı dövizle karşılandı. İlçe Başkan Yardımcısı Özden ve gençlik kollarına teşekkür eden Bakan Kaya ve Bakan Avcı, kendilerini karşılayanlarla hatıra fotoğrafı çektirip, Kahramankazan'a selam gönderdi. Bakanlar Kaya ve Avcı, daha sonda Bakanlar Kurulu toplantısına katılmak üzere Esenboğa Havalimanı'ndan ayrıldı.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kaya'ya Esenboğa'da Dövizli Sürpriz Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement